2CELLOS ще изпълнят химна на Шампионска лига на финала на 26 май

21 май 2018, 15:34 ч. 883 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В подкрепа на предстоящото участие на финала на Шампионската лига (UEFA 2018), 2CELLOS представят видеото към новата им изключителна инструментална версия на песента “Seven Nation Army”. Парчето е сред емблемите на инди рок музиката, най-вече заради неподражаемия китарен риф на White Stripes. Заснето в студио в Хърватия, видеото показва Лука Сулич и Степан Хаусер облечени с фланелките на Реал Мадрид и Ливърпул - двата отбора, които ще се срещнат на финала на Шампионската лига в Киев на 26/05. (Видео: [по-долу])

Сингълът е наличен във всички легални платформи за дигитален даунлоад и стрийминг услуги.

“Обожаваме китарни рифове и сола на барабани, а в ‘Seven Nation Army’ на White Stripes има едни от най-страхотните китари и барабани”. – споделят музикантите от 2CELLOS и продължават: “В един момент си казахме – защо не направим ‘Seven Nation Army’ на две чела?! Нямаме вече търпение да я изсвирим на живо на финала на Шампионска лига. Това определено ще се превърне в един от най-незабравимите ни моменти!”.

На 26/05 събота, в Киев (Украйна) на финала на Шампионска лига, 2CELLOS ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на “Seven Nation Army” минути преди двата клуба да излязат на терена за предстоящия спортен сблъсък.

***
2CELLOS притежават неподправен и характерен артистичен стил, с който размиват границите между различните музикални стилове – от класическа и филмова музика, до поп и рок жанра. Дуетът е еднакво впечатляващ на сцената като присъствие и артистична интерпретация, независимо дали изпълняват творби от Бах и Вивалди или емблематична рок класика. Когато става дума за свирене на живо, 2CELLOS не признават граници и рамки. Дуото концертира по целия свят, а един от страничните проекти в кариерата им е участието в бенда на Елтън Джонс, като 2CELLOS бяха и подгряващи артисти на турнето на музикалната легенда.

Музикантите от 2CELLOS са първите инструменталисти, които ще влязат в продукцията „Клуб Веселие“ (Glee). До момента са гостували в кякои от най-популярните тв програми като „The Today Show“, “The Ellen DeGeneres Show”, “The Tonight Show”, “The Bachelor Live Wedding Special” и други. Дуото има издадени 4 студийни албума включително едноименния дебютен проект, IN2ITION, Celloverse и последният SCORE – всички, издадени у нас от Вирджиния Рекърдс/ Sony Music Masterworks.

Sony Music Masterworks събира лейбълите Sony Classical, Portrait и Masterworks Broadway, www.SonyMusicMasterworks.com. Компанията Sony Music Masterworks е собственост на Sony Music Entertainment.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".