3 години затвор грозят американеца, разпространил песни на GUNS N' ROSES

21 окт 2008, 16:29 ч. 189 / 2 8
пред./следв.
Три години затвор и глоба от 250 хиляди долара грозят американеца Kevin Cogill в случай че бъде осъден за разпространение на песни от новия албум на GUNS N' ROSES "Chinese Democracy" в Интернет. По време на предварителното изслушване на 20 октомври в Лос Анджелис, блогърът се обяви за невинен. Ако музикантите от GUNS N' ROSES предявят граждански иск срещу калифорниеца Kevin Cogill, глобата може да достигне до 150 хиляди долара за всяка песен, незаконно разпространена в Интернет. "В миналото подобни престъпни прояви оставаха безнаказани", коментира прокурорът Craig Missakian. "В днешно време обаче, те са серизно нарушение на закона", допълни юристът. Все още не е ясно за коя дата ще бъде насрочен процесът срещу 27-годишния американски блогър Kevin Cogill. Междувременно, музикантите от GUNS N' ROSES отказаха да коментират престъплението, докато тече разследване по случая. Kevin Cogill беше арестуван през месец август 2008 г. по подозрения, че е разпространявал в интернет песни от новия албум на GUNS N' ROSES - "Chinese Democracy". Когил е качил на собствения си блог девет от все още неиздадените официално композиции на групата.

Източник: Avtora.com


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Слаш 22.10.2008 12:39:21 отговори + 0 0
Аве, Гънс са си Гънс, сега това е Аксел с некви пичове. Гънс са по-мъртви от Кърт Кобейн, но всеки от нас подскача като чуе Nightrain или Rocket Queen , нали пичове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 22.10.2008 10:12:46 отговори + 0 0
Гънс просто отдавна трябваше да са забравени и сега да не се занимаваме с жалкото им подобие на група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2008 03:16:23 отговори + 0 0
Аве то ако се стигне до съд и вземат, че осъдят тоя пич за това нещо, групата ще спечели много повече, отколкото от продажбите... май? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Слаш 22.10.2008 01:40:30 отговори + 0 0
Аве, никой няма да си купи тоз албум, Аксел трябва да се радва че все пак хората ще го чуят. Мен лично албума ме кефи и бих отишъл на концерт, но Аксел и посмъртно не може да избие и 1/10 от парите които е дал за записите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2008 00:27:24 отговори + 0 0
По-интересно е от каде ги има тези песни г-н Kevin Cogill... сигурно АXL му ги е дал или ги е записал на някоя репетиция на групата .... или е лепил стикерите 18+ на CD-тата .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blackiel 21.10.2008 17:19:47 отговори + 0 0
Самият Аксел заслужава затвор Иначе мисля че законът беше 250 000 и [u]5[/u] години зотвор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2008 16:52:08 отговори + 0 0
Всеки който разпрострянява и популяризира GNR заслужава затвор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 21.10.2008 16:49:01 отговори + 0 0
"отказаха да коментират престъплението" - все едно е убил Axl Rose!

Иначе практиката не е ли като заловиш дилъра да го караш да ти помогне да намериш източника? Той откъде ги е взел? Плюс това не съм сигурен дали такова "престъпление" може да работи със задна дата - албумът още не е издаден и регистриран, че да има каквито и да е възражения по тоя въпрос. Отделен е въпроса за немърливостта на музикантите и продуцентите, които не си пазят продукта.

Но в крайна сметка говорим за изтъркани работи - винаги "трябва" да има по едно такова дело, но никой не се наема да съди всички за всичката музика в нет-а...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".