3 INCHES OF BLOOD ще се разделят

3 юни 2015, 07:42 ч. 512 / 5 4
пред./следв.

   След 16 години съществуване канадската метъл банда 3 INCHES OF BLOOD е решила да сложи край на дейността си. Групата ще изнесе последния концерт в историята си на 7 ноември в своя роден град - Ванкувър. Музикантите уточняват, че причините за разпадането са лични, но те остават добри приятели. Дошло е време всеки да продължи своя път напред и да се посвети на други музикални проекти.

   3 INCHES OF BLOOD имат и едно гостуване в България. То се случи на 13 август 2008 г., когато групата бе съпорт на EXODUS и OVERKILL на третото издание на фестивала "Thrash till Death" в Каварна.

 

още за:

3 Inches Of Blood


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Злобчо 3.06.2015 20:01:20 отговори + 2 0
Пак ще се съберат след няколко години.Всички така правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exciter 4.06.2015 21:36:28 + 1 0
Дано да се окажеш прав... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бяла, спретната печурка 3.06.2015 13:47:40 отговори + 5 0
Не вземе някоя смотана банда да се разпадне, все добрите го правят. Тия момчорляци си бяха идеални - яка музика, як вокал и яко трепане на орки.
Жалко, наистина. Отдавна не ги бях слушал, мисля да си пусна нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.06.2015 08:04:37 отговори + 9 0
Жалко, страхотна банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".