ABBATH започват работа по втория си албум

5 окт 2016, 21:02 ч. 694 / 13 4
пред./следв.

   ABBATH - настоящата група на бившия фронтмен на IMMORTAL Abbath Doom Occulta - започва работа по втория си дългосвирещ албум, който може да се очаква да излезе през следващата година. Фронтменът на бандата, басистът King и барабанистът Creature вече репетират в родния си град Берген, Норвегия. Повече подробности засега не са известни.

   ABBATH гостуваха в България през януари тази година.

 

още за:

Abbath


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 6.10.2016 00:10:35 отговори + 4 1
Дебютът на Abbath беше много здрав, хареса ми, но ми е тъжно, че Immortal се разпаднаха. Честно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 6.10.2016 08:52:28 + 2 0
Нали сега ще издават албум Immortal? Как са се разпаднали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 6.10.2016 16:56:50 + 0 0
а дали ще дойдат пак, след простотията с пръстена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 7.10.2016 09:26:58 + 0 0
И на мен ми е мъчно, че Immortal са без Абат. Първия му албум беше горе-долу сносен, чакаме втория, както и този на Immortal...

Pp: а кой ще поеме вокалите в Immortal?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".