Експерти твърдят, че е възможно Brian Johnson да се върне на сцената до шест месеца

5 окт 2016, 20:00 ч. 1582 / 15 0
пред./следв.

   Титулярният вокалист на AC/DC Brian Johnson преустанови концертна дейност през март тази година поради опасност да загуби напълно слуха си. Негов заместник за редица дати в Европа и САЩ бе Axl Rose от GUNS N' ROSES.

   Турнетата за промоцията на актуалния албум на австралийците "Rock or Bust" вече приключиха, а бъдещето на групата е под сериозен въпрос. Освен Johnson, от състава на AC/DC в последно време отпаднаха ритъм китаристът, съосновател и един от основните композитори на групата Malcolm Young и барабанистът Phil Rudd. Басистът Cliff Williams обяви официално оттеглянето си след края на последното турне.

   Сега експерти по слуха и слуховите апарати заявяват, че е възможно Brian Johnson да започне отново да изнася концерти до около шест месеца. От компанията "Asius" твърдят, че техните устройства биха помогнали на певеца да се върне на сцената без опасност от по-нататъшно увреждане на слуха му. Вокалистът, който днес, 5 октомври, навършва 69 години, се е съгласил да изпробва апаратите.

 

ac/dc



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".