ACCEPT подписаха с "Nuclear Blast Records"

6 апр 2010, 19:38 ч. 283 / 4 5
пред./следв.
"Nuclear Blast Records" съобщиха, че са подписали с реформираните ACCEPT за издаването на първия нов студиен албум на групата от 14 години насам - "Blood Of The Nations". Дискът ще се появи през лятото и ще бъде разпространяван на територията на целия свят от немския лейбъл. Все още не е ясно дали появата на първото издание с новия вокалист Mark Tornillo ще бъде преди или след като гледаме ACCEPT на "Kavarna Rock Fest 2010", когато те ще закрият юбилейното издание на фестивала на 25 юли (поръчай билет онлайн).

още за:

Accept


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.04.2010 11:17:30 отговори + 0 0
Accept са записали и клип към песента Teutonic Terror, от който са пуснали няколко снимки в официалния си форум. Изглеждат страшно яко! Очевидно се задава много силен албум ! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 7.04.2010 10:39:40 отговори + 0 0
Аха. Извинявам се тогава А, иначе, макар че бях лееееко предубедена заради липсата на дедо Удо, не мога да си кривя душата- новата песен кърти отвсякъде. Дано целият албум е така. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2010 10:22:36 отговори + 0 0
беше сбъркано сега е оправено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 7.04.2010 10:21:40 отговори + 0 0
Е, тъй де, в статията пише "издание с новия вокалист Mark Tornillo". Каква е драмата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

У.Д.О. 6.04.2010 20:24:01 отговори + 0 0
Групата се казва ТТКУИК, а вокала се казва МАРК ТОРНИЛО !!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".