Кажете си задочно "Наздраве!" с Tom Angelripper от SODOM

6 апр 2010, 19:10 ч. 284 / 7 5
пред./следв.


   "Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Във връзка с предстоящия концерт на фронтмена на SODOM Tom Angelripper и веселяшкия му проект ONKEL TOM нa 24 април (събота) в "Open Stage Hall", "Mask Music" и метъл барът на София "The Black Lodge" канят всички почитатели на пънка, траша, бирата и веселата компания на "Drink with Том"-парти на заветния адрес бул. "Ал. Стамболийски 34" на 8 април от 21:00 ч. Там ни очакват тематични игри (надпиване с бира, траш караоке (без текст и микрофон:)) и награди за най-изявените - пропуск за шоуто на ONKEL TOM на 24 aприл в клуб "Open Stage", а също така и среща с фронтмена на по бира в бекстейджа. Освен това ще можем да се насладим на музикалния букет, който е подготвен, а именно - ТANKARD, CARCASS, SODOM, ONKEL TOM, KORPIKLAANI, FINTHROLL, DIE TOTEN HOSEN и много други. Метъл бар "The Black Lodge" е предвидил, че в същия ден е концертът на EXPLOITED и затова партито ще продължи до сутринта (за закъснелите и вече подгрели траш-пънк маниаци).


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


killers 7.04.2010 22:41:29 отговори + 0 0
Пропускам-след яко пиене и бесно пого на Експлойтед ше идем в траш зоната да се доразмажеме.В Лоджата е дебело-пък и пускат много джъмп и ню метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 7.04.2010 08:59:58 отговори + 0 0
Абе, това на снимката не е ли Ставри?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2010 08:48:59 отговори + 0 0
Няма голямо значение как се пише. Важно е че хората те информират с нещо което едва ли щеше да знаеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stunner 6.04.2010 21:44:59 отговори + 0 0
Мамка му, ще го пропусна... С мъка на сърцето... =[ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skyggedans 6.04.2010 19:12:59 отговори + 0 0
FINTHROLL ?! Пише се Finntroll -_- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".