ACCEPT показаха обложката на "The Rise of Chaos"

12 май 2017, 17:21 ч. 1199 / 8 4
пред./следв.

   Както знаете, германските хеви метъл класици ACCEPT ще издадат новия си студиен албум "The Rise of Chaos" на 4 август.

   Ден по-рано - на 3 август - бандата ще изнесе специален концерт на фестивала "Wacken Open Air". Шоуто ще се състои от три части. В първата групата ще представи сетлист от песни от цялата си кариера, вкл. стари и нови хитове. Във втората част китаристът Wolf Hoffmann ще свири песни от самостоятелния си албум "Headbangers Symphony" за първи път на живо. В третата част ACCEPT ще излязат на сцената с класически оркестър и грандиозно мултимедийно представление. 

   Сега, по-долу, може да видите обложката на "The Rise of Chaos".

 

още за:

Accept


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Monti 15.05.2017 09:55:26 отговори + 1 1
Чакам с интерес Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 13.05.2017 09:58:51 отговори + 3 1
Прилича на обложката на Megadeth - United Abominations. Вероятно художникът е същия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

October Tide 88 12.05.2017 17:39:23 отговори + 13 1
Дано яхнат едно турне и скоро да ги видим пак ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карен Бликсен 12.05.2017 17:51:55 + 12 2
Турнето е сигурно. Дали ще ги видим пак - ще видим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".