Vinny Appice и Carmine Appice ще издадат първия си албум през октомври

12 май 2017, 17:50 ч. 708 / 9 0
пред./следв.

   Легендарните братя-барабанисти Vinny Appice и Carmine Appice, чиито кариери продължават десетилетия наред и преминават през групи и изпълнители като BLACK SABBATH, DIO, Ozzy Osbourne, Rod Stewart, BLUE MURDER и др., ще издадат първия си съвместен студиен албум през октомври. Той ще включва нови песни, както и класики от бандите, в които двамата са участвали.

   Все още неозаглавената творба ще се разпространява на двойно CD в диджипак формат, винил и дигитално. В записите участват цяла плеяда гости. Сред тях са Joel Hoekstra (WHITESNAKE), Paul Shortino (QUIET RIOT, ROUGH CUTT), Johnny Rod (W.A.S.P., KING KOBRA), Craig Goldy (DIO), Tony Franklin (THE FIRM, BLUE MURDER) и членове на LAST IN LINE. Предстои да бъдат съобщени повече подробности.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".