AC/DC дойдоха, пяха и покориха България

15 май 2010, 01:08 ч. 11369 / 118 157
пред./следв.
“AC/DC свириха в София.”
   Вярвал ли е някой от нас, че ще дойде ден, в който ще можем да кажем това изречение и то ще бъде истина? Че няма да е някакъв нескопосан опит за шега или поредната неосъществена мечта? Не, нали? Но се случи! Това, което три или дори четири поколения рок фенове у нас не са и сънували, стана действителност. Точно така – три-четири поколения! И това ясно се видя във вечерта на 14 май на Националния ни стадион – там зрителите бяха от невръстни деца до хора в (почти) пенсионна възраст. Но възрастта нямаше значение, защото всички бяха дошли за едно и също нещо. И го получиха – изключителен рок празник, който събра не само хора от различни поколения, но и от различни краища на България и на съседните ни държави. Пълен стадион, весели и усмихнати лица, хиляди литри бира, страхотен купон и разбира се класически, неподправен, чист и всепомитащ рок в огромни количества! И когато утре се събудим отново с усмивка на лице, ще можем съвсем спокойно да кажем, без грам притеснение, че не е истина и без да се налага някой да ни ощипе, за да разберем, че не сме сънували:
   AC/DC свириха в София!!!

   Концертът, който бе организиран от “Balkan Entertainment Company” и Марсел Аврам, започна точно в 19:30 ч., когато на сцената се качиха музикантите от група КОНКУРЕНТ. В продължение на около 50 минути Емил Анчев и компания изсвириха своите най-големи хитове, сред които “Конкурент”, “Дай шанс” и разбира се “Дай ми време”, а след края на техния сет за публиката не остана нищо друго, освен да отброява последните минути до момента, в който любимците й ще стъпят на сцената.

   Ако има едно единствено нещо, което можем да квалифицираме като недостатък в шоуто на AC/DC, то това е, че през цялото им турне всички концерти са абсолютно еднакви. И като песни, и като шоу, и като ефекти, и като поведение на музикантите. Няма абсолютно никакво значение дали сте на концерт на австралийците в Лос Анджелис, Сидни, Лондон, Мексико, Белград или София. Вие ще получите навсякъде едно и също нещо, като разлика може да има в максимум една или две композиции. И при всички случаи ще останете доволни. Като се замислим – май така е и по-добре. Всичко да е изпипано до последната секунда и до последния тон. Да ги няма фалшивите и клиширани “Вие сте най-невероятната публика!”, или “Обичаме ви, София!”, или “Бяхте изключителни, пак ще дойдем!”. Само рокендрол и шоу! А шоу при AC/DC не липсва. Знае го най-добре Angus Young, който вместо да си почива и да се наслаждава на един охолен живот, този път е решил да подкара........ парен влак. “Машинистът” с малки червени рогца и дяволска опашка хвърля въглища в котела, докато останалите от групата удобно са се настанили в купетата на влака. Brian Johnson дори се е усамотил с една мацка, на чиято гръдна обиколка би завидяло всяко момиче. Какво прави въпросната чаровница приклекнала в скута на Brian няма да уточняваме, защото в този момент вниманието ни е привлечено от нещо друго. Във влака нахлуват две прелъстителки с толкова оскъдно облекло, че сякаш са си чисто голи. Тръгват заплашително от вагон на вагон, достигайки до целта си – локомотива и неговия машинист. Нахвърлят се върху нищо неподозиращия Angus и докато той си мисли, че ще му се случи най-хубавото, бива вързан и захвърлен на земята. Съблазнителките чупят спирачките на локомотива и скачат от влака. Скоростта се увеличава непрекъснато и за дребничкия китарист не остава нищо друго, освен със сетни усилия да успее да се развърже, да грабне китарата си и в последния възможен момент да се спаси изхвърчайки от локомотива. С гръм и трясък влакът катастрофира на....... сцената на стадион “Васил Левски”! Сред пушеци и взривове виждаме огромния локомотив, групата вече е на сцената, а от мощните уредби прозвучават първите акорди на “Rock ‘N Roll Train”.

   Излишно е да споменаваме какво се случи в този момент на Националния ни стадион – 60 хиляди крещящи гърла, 120 хиляди вдигнати във въздуха ръце и неизброимо количество светкащи червени рогца приветстваха петимата музиканти. Тази вечер публиката видя всичко, което един AC/DC фен може да си мечтае да види. Всичко, с изключение на едно – Bon Scott. Липсата му няма как да бъде компенсирана – той отдавна е някъде там горе (или по-скоро някъде там долу), но пък у зрителите остана странното усещане, че той все пак присъства на този концерт. За това разбира се спомогна факта, че феновете чуха цели девет песни от времената, в които певец на групата беше именно Bon Scott. AC/DC разбира се не наблегнаха само на най-старото си творчество - публиката чу четири композиции от последния им за момента студиен албум “Black Ice”, както и най-големите хитове на групата откакто Brian Johnson е неин вокалист.

   В продължение на около два часа AC/DC ни показаха, че адът всъщност не е чак толкова лошо място (“Hell Ain’t a Bad Place To Be”). Мракът е там, където те се чувстват най-добре и за това засвидетелства едноименната песен от основополагащия за рок и метъл музиката албум “Back In Black” (именно той е и най-продавания албум на група за всички времена, независимо от стилове, моди и течения – над 45 милиона копия). Силен гръм разтърси Националния ни стодион и накара 60 хиляди човека да подскачат в ритъма на “Thunderstruck”. Чухме и любимата на всички ни “The Jack” и се насладихме на професионалния стриптийз, който Angus Young направи специално за нас. Видяхме как Brian Johnson разлюля злокобния език на камбаната от ада (“Hells Bells”) и се драхме с пълно гърло заедно с него. Преживяхме и бомбардировката на ескадрила самолети (“War Machine”) и усетихме високоволтовата мощ на музиката на AC/DC с цялата и сила (“High Voltage”). Помечтахме си заедно с Angus Young и компания за онези момичета, които обичаме да наричаме мръсници (“You Shook Me All Night Long”). В добрия смисъл на думата, разбира се. Полюбувахме се на “сексапилното” и “фино” тяло на “красивата” Rosie, която кой знае как е успяла да омае Bon Scott навремето. Дали за това са спомогнали 120-те й килограма едва ли някога ще разберем, но явно добре се е справяла, защото за благодарност Bon я е увековечил с песен (“Whole Lotta Rosie”). Разбрахме и как точно Бог е сътворил света – първо е създал небето и земята, после светлината, след това Негово Величество Рокът (“Let There Be Rock”) и накрая е направил така, че единствения ден от цялата седмица, в който не вали дъжд да бъде този, в който AC/DC имат концерт. Тук станахме свидетели и на невероятното соло на Angus, който в продължение на повече от 10 минути тича, скача, пада, въргаля се на земята и се изкачваше на специално пригодена за целта платформа, като през цялото това време не спираше да свири. А за финал се повозихме заедно с Brian Johnson, Malcolm Young, Cliff Williams, Phil Rudd и Angus Young по магистралата, която води право към адските порти (“Highway to Hell”). И всичкото това бе гарнирано с чист и мощен звук, фантастично осветление и перфектна визия, подпомагана от три гигантски видео стени. Тук е и мястото да споменем, че въпреки възрастта си, петимата “австралийци” се намират в страхотна топ форма и това си пролича по време на цялото им изпълнение.

   Как свърши всичко? Така, както свършва всеки концерт на AC/DC – с преклонение на музикантите пред собствените им фенове. Но не по тривиалния и изтъркан начин, който сме свикнали да виждаме – с поклони. Групата показва своето уважение и благодарност винаги по един и същи начин. С топовни изстрели в чест на онези хора, които носят рок музиката в сърцето си - “For Those About to Rock – We Salute You”. И тук ми се иска да завършим този репортаж, като “откраднем” един абзац от разказа ни за концерта на AC/DC в Белград от миналата година:
   “В песента “For Those About to Rock” има едно изречение, на което хората не обръщат толкова голямо внимание, за разлика от припева, който винаги крещят неистово, но именно то всъщност е най-важната част от текста:
   Stand up and be counted
   For what you are about to receive
   We are the dealers
   We'll give you everything you need.


   Именно това представляват AC/DC. Те са търговци и доставчици. На нещо, от което имаме нужда всички ние, феновете на Праведната Музика. AC/DC ни дават рокендрола в най-чистия му вид. Такъв, какъвто вече никой не прави. Рокендрол, който кара кръвта ни да закипи и някак си съвсем естествено ни показва, че истината е в простите и елементарните неща, а не в ненужно и излишно удължените и усложнени музикални композиции. За това и тези простички неща са гениални. Ето защо, не групата трябва да се прекланя пред нас, а обратното. Не те, а ние трябва да кажем: “AC/DC, we salute YOU!””

   С този “поклон” рок титаните се сбогуваха с българската публика. Всичко свърши така, сякаш е започнало само преди пет минути. Но съм сигурен, че този концерт няма да бъде забравен от присъствалите и за него ще се говори още дълго. А какво следва? Гответе се за “Sonisphere Festival”! Въпреки огромната си музикална мощ, AC/DC не успяха да съборят Националния ни стадион. Опасността обаче още не е отминала - METALLICA и RAMMSTEIN идват!!!

   Близо 60 снимки от събитието може да разгледате тук, ето и сетлист:
01. Rock N' Roll Train
02. Hell Ain't a Bad Place to Be
03. Back in Black
04. Big Jack
05. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
06. Shot Down in Flames
07. Thunderstruck
08. Black Ice
09. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot to Thrill
12. War Machine
13. High Voltage
14. You Shook Me All Night Long
15. T.N.T.
16. Whole Lotta Rosie
17. Let There Be Rock
Бис:
18. Highway to Hell
19. For Those About to Rock (We Salute You)
Ози













Коментари   (157)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RadkoV 17.07.2011 23:54:36 отговори + 3 0
Това е най-великото изживяване, което може да преживее всеки един човек!!! Абсолютно наелектризиращ, чист, високо волтов рокендрол!!! Концерт, който ще помня до края на живота ми!!! Уникално озвучаване, уникална музика, уникални професионалисти - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ - всички други изглеждат като смешници!!! Дойдоха, удариха ни със своята гръмотевица и си заминаха! По-добър концерт от този на AC/DC у нас според мен не е имало и за съжаление май няма и да има - а може и да има - когато дойдат пак AC/DC!!! Още живея с уникалната емоцията от този потресаващо взривяващ рок спектакъл и мисля, че тази емоция ще е до края - пожелавам го на всеки музикален фен!!! AC/DC - I SALUTE YOU!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

краси 18.04.2011 23:12:41 отговори + 1 0
леле концерта беше върхаааа (rock)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

атанас шопов 29.07.2010 18:49:12 отговори + 1 0
искам пак концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 2.06.2010 20:16:57 отговори + 0 0
UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2010 20:09:48 отговори + 0 0
Уж.
На нас не ни направиха проблем, доколкото знам и на другите не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2010 19:55:58 отговори + 0 0
Декларации некфи искаха ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2010 13:20:09 отговори + 0 0
Haini, евала! Много точно е всичко, което си казал(а).
Иначе концерта беше забележително събитие, но не и най-якия в моята концертна "история" - може би защото AC/DC не са ми любимата група...
До бира така и не можах да се докопам, може би ако бяхме прекарали концерта на опашката, щяхме на последното парче да пийнем по една.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПРОТЕСТ 20.05.2010 08:14:47 отговори + 0 0
СТИГА СКЪПА РАЗВОДНЕНА БИРА В МАЛКИ ЧАШИ С МНОГО ПЯНА!
Не е редно да се доят феновете по този начин. Точно на тези събития бирата трява да е евтина и качествена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

riffraf 19.05.2010 13:28:46 отговори + 0 0
Много празноглави дардорковци сме имали бе.Беше грандиозно велико и а бе ниамам думи.long live rock end roll Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Irina 18.05.2010 09:34:40 отговори + 0 0
Благодаря за хубавия репортаж и страхотните снимки. Наистина беше велико, въпреки че Белград ще остане завинаги в съзнанието ми, защото там беше първия ми концерт на групата... Но AC/DC в софия, това е нещо уникално, благодаря на организаторите за възможността да ги видим най-сетне на родна земя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.05.2010 23:13:56 отговори + 0 0
бай Илия си го каза баш как си требва......те тва е!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яни 17.05.2010 21:56:09 отговори + 0 0
До онея коментари за телевизора ми много мерси, а имам впредвид че не става дума за парите ами разпределението на сцената.Как може да продават бирата на мястото където трябваше да е публиката!точно защото по лоши обстоятелства се оказах близо до това място и нищо не видях а само слушах!Половината място заемаше"бутката" с бирата затова ме е яд.Няма значение това което видях(макар и малко) си заслужаваше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dido 17.05.2010 19:12:40 отговори + 0 0
Това беше най-великото ми преживяване! Чакам този момент от 1980 г. откогато съм техен най-верен фен. Тогава дори и не си мечтаех за това,но последните 20 г.ги чакам с нетърпение и умрях от яд, че не можах да отида в Белград,но сега си купих билет на втория ден след като ги пуснаха.Всеки месец да идват, аз ще съм там. ВЕЛИКИ са!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Илия 17.05.2010 14:52:36 отговори + 1 0
Единственото ненужно нещо на този велик и неповторим концерт бяха жалките типове от Конкурент и особено - онзи палячо Емо Анчев! Иначе за ACDC каквото и да се каже - ще е малко! Велики, размазващи, непреходни! We Salute You!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jokis 17.05.2010 14:40:23 отговори + 0 0
Е хайде стига с това преекспониране на 5-часовият концерт на Manowar,и видиш ли всички други,които не са свирили по-дълго или не са се заиграли по някакъв друг начин с публиката и не са излезнали на 15 биса значи са меркантили.Кога ще престанем да мислим по този начин,това са професионалисти преди всичко,с тежки турнета,където всичко трябва да е по план график(точно за да може да преминава перфектно и хората да са доволни).Не сме в някоя квартална кръчма дето всеки си мисли,че като лепи някви пари на някой трябва да му свири и танцува до откат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


haini 17.05.2010 13:08:56 отговори + 0 0
Драги Тигре в метъла има всичко - и комерс и кич+сноберия, но понякога има и истински дух. Мога да ти кажа, че първите албуми на АС/ДС, Металика бяха истинско откровение. След това музиката им стана само начин за къртене на кинти и това е доста тъжно. Има велики групи, които не свирят само за пари. Например Manowar можеха спокойно да свирят "само" 2-3 часа на втория си концерт в Каварна и да вземат същите пари. Но те свириха 5 часа и 15 минути, заради феновете (15 000), заради себе си, заради метъла. Защото кинтите не са най-важното нещо на света. Ако свириш само за кинти, колкото и да се бил велик - душата ти е умряла. А единствения начин музиката да се развива е хора с душа да я свирят. Иначе всичко ще заприлича на Лейди Гага :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 17.05.2010 13:00:39 отговори + 0 0
Тъй де, тъй- за бири- винаги готови. Но да го кажа по друг начин- Ди Си, за разлика от ОГРОМНО количество други групи (за нещастие и доста мой любимци между тях), не си плюха в сурата. Т.е. продължиха с ТЯХНАТА си музика. Кое е лошо в случая? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 17.05.2010 13:00:10 отговори + 0 0
Колкото и тъжна да ти изглежда тази реалност - такава е и нищо не може да я промени. Всички любими групи, които слушаш (добре, хайде не всичко, но 99% от тях) съм сигурен, че и те правят музика за пари. Може да не им е цел номер едно, но групите, които творят смао за тяхно собствено удоволствие и не за пари, издържат 1, максумум 2 албума Просто светът в който живеем в момента не би ти позволил да правиш нещата "просто за кеф". Ще ги правиш до определено време. След това или ти писва, понеже трудът ти не се отплаща, или музиката ти ще слушат само приятели познати и роднини. Дори Лед Цепелин на времето са правили мощни реклами за да им се продават албумите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 17.05.2010 12:54:31 отговори + 0 0
Хайни, метълът, за щастие, отдавна не е ъндърграунд. И по-добре. Единственият начин музиката да се развива е в нея да се наливат пари, а единственият начин за това е да стане популярна. А от великите групи не очаквай друго, освен да ти свирят за пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haini 17.05.2010 12:48:40 отговори + 0 0
Моите уважения към rocka-rolla и Predator. Ако ви забърша някъде из града с удоволствие бих ви черпил по 4-5 бири. Да добре е да изкарваш парите си от музиката, която правиш. Но когато парите и максималното им печелене е единствената цел - нещата не са добре. Знам какви хора са били на концерта, а и "духът" там. Работя на "Орлов мост" и им се нагледах. С притеснения очаквам и 22-23 юни. Ще бъда в погото, знам че Металика (а и не само те) отдавна са се продали на дявола на кинтите, обаче ще ми е тъжно да видя и други велики групи да пеят само за пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator 17.05.2010 12:21:42 отговори + 0 0
haini, като не си бил(а) на концерта, дори на стадиона, от къде по дяволите знаеш каква е била атмосферата и какви хора са били там? Това че съм си купил рогца за 5 лева (примерно) значи ли задължително, че музиката им не ме изпълва вътрешно и ме кара да получавам оргазъм? Стига сте слагали хора под общ знаменател, не си мислете, че познавате всички хора и че знаете всичко. Светът не е само черно и бяло Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 17.05.2010 12:14:25 отговори + 1 0
А, всъщност, е чудесно да можеш да изкарваш пари с това, което обичаш и умееш. Когато не изневеряваш на себе си, правейки го. ДиСи правят същия рок, заради който толкова хора са ги прослушали преди години. И е ПРЕКРАСНО, че с с рок могат да напълнят до пръсване всеки стадион по света и с рок могат да изкарат пари. Точка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haini 17.05.2010 11:37:37 отговори + 0 1
AC/DC отдавна са само машина за пари в полза на едни застаряващи пичове. Всичко това е подкрепено с доста реклама, сувенири и прочие и затова е пълно с хора, които не знаят защо са на концерта им. Уважавам истинските фенове, които имат най-топли чувства към групата. Самият аз съм израсъл с тяхната музика, но днес АС/ДС е само една машина за пари, която изцежда добрите спомени на старите фенове и паричките на зарибени от рекламата неориентирани тълпи. Същността на метъла във всичките му форми да е underground музика, на малкото хора, които мислят индивидуално и имат свой собствен поглед върху света, а не огромно маркетингово начинание. Влюбен съм в метъла и в почти всички негови проявления. Слушам тази музика вече почти 30 години. Бях и в Белгад на концерта им, където видях за какво става дума. Ето защо не бях на концерта в София, нито край стадиона, защото това което са днес АС/ДС няма нищо общо с духа на метъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marto 17.05.2010 10:52:26 отговори + 0 0
RIP DIO Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KRASI.. 17.05.2010 09:49:38 отговори + 0 0
konKURent..sme6niciiiiiiiiiii...kak mojaxa da gi pusnat na scenata..ujaaaaaaaaaas.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


петър 17.05.2010 00:03:00 отговори + 0 0
аре стига бе.. соло китарата и вокала на най яката група в русе Dark Feelings е Поп в Арменската църква и си се кефи като най западналия метъл на света. иначе концерта беше ВЕЛИК ангъс ис инкредибъл
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 16.05.2010 23:18:20 отговори + 0 0
DIO си отиде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2010 20:36:44 отговори + 0 0
Човече, защо винаги се намира някой, който си мисли, че има някаква връзка между религията и рока(метъла)?!
И защо тази музика да се отклонява от "спасителния път". Не виждам нищо лошо да сложиш едни рогца и да се покефиш на величия като AC/DC.Ама нееее - "САТАНИСТКИ КУЛТ! ЩЕ ГОРИТЕ!". Много мразя фанатици.И аз съм християнин,ама слушам и блек метъл.Сигурно ще бъда подложен на вечни мъки. Прощавайте за офтопика. Концертът беше невероятен,безспорно най-добрия, на който съм присъствал! Дълбок поклон пред AC/DC!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2010 20:30:44 отговори + 0 0
Let Love rule Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2010 20:24:01 отговори + 0 1
ква е тая лекция ве мен,не ми се чете твоя пост от 1000реда,за мене има много по добри групи и по големи от ей си ти си,тва че ти ги харесваш не значи че са най великите музиканти.Това че събират много хора по концерти също не ги прави такива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тодор Янакиев 16.05.2010 19:01:12 отговори + 0 0
РОК ЕВЕРЕСТЪТ СЕ ИЗДИГНА И КРАЙ ВИТОША

AC/DC отдавна удариха „музикалните” си критици и „разбирачи” в земята. Да харесваш определена музика е въпрос на вкус. Затова е по-адекватно за AC/DC да говорят хора, които обичат рок музиката и които харесват твърд рок. И когато стесним кръга до тези хора, вече можем да кажем, че тези от тях, които смятат AC/DC за второстепенна или посредствена група, са просто рок фенове с посредствен вкус или без какъвто и да е вкус.

Само една група в твърдия рок може да конкурира висотата на музикалното изкуство на AC/DC и това е Led Zeppelin. В България по принцип посредственият вкус винаги е бил шокиращо доминиращ дори и сред „посветените” или феновете на „по-стойностното”. Пример за това е и че тук Deep Purple (и разклоненията му) години наред бяха много по-масово харесваните в сравнение с наистина неописуемо грандиозните Led Zeppelin. Purple са значима рок банда, оставила голяма диря, с куп последователи, оформящи цяло течение в рока, но да ги сравняваш с Led Zeppelin e все едно да сраняваш Еверест с Мон Блан (като в случая Eверест, разбира се, е Zeppelin).

Това го казвам доста безпристрастно, защото Led Zeppelin не са любимата ми група – но не мога да не призная тяхната изключителност – нещо, което е направено отдавна и в онзи свят, където тяхната музика се е родила.

Моята любима група вече близо 30 години си остава AC/DC. И при сравнение между тях и Led Zeppelin ще перифразирам думите на покойния български поет Славчо Красински за отношението и оценката му за Яворов и Дебелянов. Той казва (цитиран ми от един мой приятел, познавал Красински приживе): „Като чуя Яворов, покланям се доземи. И като се изправя - в сърцето ми Дебелянов”. Та перифразата е ясна: „Като чуя Led Zeppelin покланям се доземи. И като се изправя - в сърцето ми AC/DC.” Разбира се, това – когато говорим за рок музика. Иначе AC/DC не са пътеводната звезда в живота ми. И тук е мястото да кажа, че намирам за доста пошло цялото това заиграване на AC/DC с пъклената стилистика – светещи рога, опашки, адски камбани и т.н. Тук с основание те заслужават критика – макар че не ги възприемам като сатанински култ (каквито обвинения към тях отдавна има). Но в това и след толкова години да държиш на тази стилистика намирам нещо вулгарно комерсиално и наистина пошло, а не забавно или остоумно. Изкуството по принцип обаче – а рок музиката като цяло съвсем – кривват по друг път от спасителния за човека. Спасителният? – Този посочен ни от нашия Господ и Спасител Исус Христос.

Но когато говорим за AC/DC – тези изключително надарени момчета на Дионисиевия култ: братята Янг и покойния Бон Скот – можем спокойно да кажем, че гениалната простота, непосредственост и невероятната - заразителна и въодушевяваща - енергия на песните им, съчетана с неповторимия им оригинален почерк, ги прави наистина най-великите в твърдия рок. И това бе подпечатано и с печата на проверката на времето. Изключителната стойност на тази група се изгражда и от изключителното ниво на концертните им изяви (не като ефекти – камбани, топове, надуваемата цицореста лоена развратница Роуизи и т.н.), а като изпълнение. Което ниво те поддържат като цяло вече 35 години. И в това отношение – като концертна рок група аз не знам по-добри AC/DC.

За да бъдат наистина феноменална група при AC/DC е налице съчетанието от трима рок ГЕНИЯ в лицето на основния композитор на повече от най-великите им песни – ритъм китаристът Малкълм Янг, по-малкия му брат – виртуозният соло китарист, съкомпозитор и неописуем шоумен Ангъс Янг (образуващи убийствен тандем), както и покойният брилянтен, страстен и нестандартен вокалист и остроумен текстописец Бон Скот. Към тях трябва да прибавим и по-големия брат от фамилията Янг – Джордж, който пък в тандем с партньора си Хари Ванда, продуцира първите няколко ГЕНИАЛНИ (пак без преувеличение това е точната дума) албума на групата. За да се стигне до комерсиалния им пробив с албумите Highway To Hell и Back in Black, постигнат с продуцента им „Мът” Ланг, който от своя страна също направи своя голям пробив с AC/DC и впоследствие затвърди името си на един от най-значимите рокпродуценти в света през 80-те и 90-те години. Друг от най-големите рок продуценти Рик Ръбин – оформя музикалния си почерк именно най-вече като фен на AC/DC, въпреки че мечтата му да продуцира техен албум далеч не бе реализира по най-добрия начин с Ballbreaker през 1995 (но по един ироничен неписан закон често се случва точно така с нещата, които най-харесваме или обичаме).

Не трябва да забравяме да отдадем заслуженото и на „новия” вокал на групата (от 80-та година, та до днес) Брайън Джонсън – с изключителните му гласови дадености и непрекъснато стабилно присъствие, който с годините постигна и все по-освободено сценично поведение.
Тези редове ги написах набързо не за да се правя на сведущ, а защото AC/DC заслужават подобно признание и от един техен фен от световнонеизвестната България, а и множеството български истински фенове на AC/DC заслужават поне нещо такова. Но те АБСОЛЮТНО заслужаваха и ГОЛЯМОТО – най-накрая концертът на AC/DC насред София. А AC/DC - не само с вече признатия си огромен музикален принос, но и с представянето си - заслужиха пълния 50 или 60-хиледен стадион с ентусиазирана публика, огромното мнозинство от която, сигурен съм, е отнесла живия спомен за един изключителен рок празник – най-големият случвал се някога в България.

За българската лъжица катран – с пред”групата” - не си заслужава да се говори. Но в същото време не трябва да се забравя, че с непрекъснатото изтикване у нас на такива наши „конкуренти” на модерния свят няма как да не сме в кьошето му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VODKA 16.05.2010 18:14:49 отговори + 0 0
БОН СКОТ Е ЖИВ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивайло Дамянов 16.05.2010 17:47:18 отговори + 0 0
Каква маталика, какъв рамщайн, сед ЕЙ СИ/ДИ СИ всичко бледнее!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивайло Дамянов 16.05.2010 17:32:36 отговори + 0 0
Няма друга група, като ЕЙ СИ / ДИ СИ! Те са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 16.05.2010 15:22:40 отговори + 0 0
Няма такъв концерт AC/DC sa номер 1 . Най-великите m/m/m/m/m/m/m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Daytona 16.05.2010 15:13:59 отговори + 0 0
Да,беше ВЕЛИКО,РАЗМАЗВАщО!Т"ва бе моята сбъдната мечта,моят ден,те свириха само за мен,ревах от кеф,не ме е срам да си призная,крещях,куфях,пях!Всички многознайковци и 'разбирачи' тук да го духат.Не ме е*е кой на колко концерти е бил,друсан,пиян или просто случайно попаднал,(въпреки че около мен имаше един/двама,дето определено бяха за шамари и малко оставаше да си изядат боя,чудя се не могат ли да се наливат другаде и да избиват агресията и комплексите си по друг начин,а не като измислени рок-фенове),дори 'конКУРент' не успяха да ми скапят настроението!К'ви сте вие ,бе хора,дето само се намирате на приказка и навирате 'компетентните' си мнения на познавачи !?На който не му хареса да си гледа работата!
БЛАГОДАРНОСТИ на БЕК,а на AC/DC- I SALUTE YOU!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 16.05.2010 13:46:44 отговори + 0 0
само да питам снимките може ли да се свалят ( аз си ги свалях де , но са супер малки? ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 16.05.2010 13:41:48 отговори + 0 0
само да питам снимките може ли да се свалят ( аз си ги свалях де , но са супер малки? ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 16.05.2010 12:25:38 отговори + 0 0
shadowking>> добре го каза, общо взето осмисли идеята на форума тук на фона на долните плювания... За мен всичко беше супер от начало до край - КПП-та, тоалетни, бира, емоция... дай боже повече позитивни емоции като тази... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 16.05.2010 11:33:37 отговори + 0 0
След 30 г. дочакахме да видим и AC/DC у нас.Остаряхме от чакане да видим великите рок групи от нашата младост, за които си разменяхме плочи и касети, честичко заговорнически, да не би някой квартален ОФ активист да почне да ни клепа тук-там, че ни влияе упадъчната западна култура. Преди 6 г. видях любимата си група Judas Priest у нас. Не съм пропуснал никой важен концерт, бил съм път и 5-6 пъти до Каварна. Нямаше как да изпусна и концерта на AC/DC, нали съм си рокаджия, макар и да не съм от върлите почитатели на групата. Още от 70-те обаче си имам тръпка към позабравената група Geordie, от която Браян дойде в AC/DC след ранната кончина на Бон Скот.
С ръка на сърцето ще кажа. По-добър концерт от този на AC/DC у нас не е имало. Потресаващи мащаби, истински спектакъл, изщеждащ те до онемяване.Вече заради годините и слуха стоя на концертите по назад(секторБ) и гледката оттам бе уникална.Морето от черни тишъртки,деца,тиниейджъри, хора на средна възраст и дори вече побелели глави, превънали се в едно цяло, в една неповторима емоция, едно рок избухване, оставящо те без дъх. Ангъс, Браян и компания направо ни смляха, изцедиха всичкия ни адреналин, за да спим по-спокойно, да не ни гложди мисълта, че сме изпуснали нещо толкова приятно.
И все пак си остава тежката мисъл на защо не можахме да видим тези велики рок групи в младостта си, защо някои се опитваха да ограбят емоциите ни, да ни набиват в главите червените си глупости, когато ние жадувахме да скачаме и викаме в ритъма на тежкия рок??? Затова съм радостен, че на стадиона бяха и много млади хора, поели щафетата на великата рок музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AC/DC FAN FOR LIFE 16.05.2010 11:17:47 отговори + 0 0
тоя па blamet конКУРент знаеш ли кога ще стигнат AC/DC тамън никога и като те гледам май не осъзнаваш каква група са AC/DC и че имат в целия свят най-много фенове от всички други останали групи пък ти си слушай тия ***** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 16.05.2010 10:16:58 отговори + 0 0
Интернета на Макс Телеком обаче не беше това, което го рекламираха. Трябваше да се обаждам на поддръжката им, за да ми го пуснат, да се регистрирвам и т.н.т. На втория сайт, който отворих, интернета се разпадна и след това изобщо не си прави труда да го използвам, а се вързах с мобилния си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blamet 16.05.2010 09:25:15 отговори + 0 0
Ей, я да махнете снимките на тоя с байтошовския каскет и на тоя с късите гащи, а също и на тия пияни наркомани дето се мотаят напред-назад и да оставите само КОНКУРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНТ........... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2010 06:00:16 отговори + 0 0
А какво правим тру феновете, които нямяхме пари за билети от 130 и чакахме цял ден, за да бъдем най-отпред с тези билети от 75 лева, и въпреки това си направихме абсолютно шоу? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 16.05.2010 05:22:44 отговори + 0 0
До "красивия анонимен" :

Пич, по твойта логика като става дума само за слушане, аз мога и вкъщи на ВЕФ-а да си ги слушам и да си пълня душата. Но идеята на концерта нали е точно това - да ВИДИШ любимата си група, да си на 5 метра от чичко Ангъс, ти да го гледаш в очите и той теб... ето това мой човек пълни душата на истинските фенове и затова истинските фенове сме пред сцената, а ти можеш да си пълниш душата и извън стадиона - там пак се чува не-лошо
Айде със здраве и малко опитайте да мислите с горните глави преди да плющите тъпотия след тъпотия. Започвам да си мисля, че в момента е на мода да си тъп или да се правиш на тъп, което е жалко...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.05.2010 02:24:16 отговори + 0 0
****** тоя българин.
И Господ да му докарат на концерт ще е недоволен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leprocy 16.05.2010 02:09:18 отговори + 0 0
Ясен жалко е че има такива българи като тебе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 16.05.2010 01:19:34 отговори + 0 0
Абе,боли ме за останалите неща и кое е било хубаво,и кое-не-важното е, че AC/DC излязоха и ни изкъртиха.И на 60 години бичат жици с енергия на 16-годишни.Respect!!!m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен 16.05.2010 01:01:04 отговори + 0 0
Жалко е да бъдеш българин.
Жалко е да живееш в България.
Още по жалко е 4е ви има.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani1948 16.05.2010 00:35:03 отговори + 0 0
Че Концертът беше изключителен (още ме държи и не мога да заспя) е без съмнение. Че е най-добрият, който сме гледали също е така. Не знам кой трябва да дойде, за да ми направи по-голямо впечатление, освен може би... отново AC/DC... Но от гледна точка на организацията на влизане и на излизане от стадиона има още да учим. Както ние публиката, така и организаторите. Всички, били в Атина миналата година ще ме разберат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но красив 16.05.2010 00:25:55 отговори + 0 0
Яни - 2010-05-15 21:38:32
дадохме по 120лв за билети и почти нищо не видяхме...

Другарче като искаш гледане моля те купи си телевизор...Концертите са не за очите, а за душата !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 15.05.2010 23:39:44 отговори + 0 0
приятелю, не ми е първия концерт и да, продължавам да твърдя, че организацията беше перфектна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 15.05.2010 23:03:41 отговори + 0 0
Ясен

Споко бе братле,коментарите са ти направо неадекватни /меко казано/. Не знам колко концерта си гледал,но защо обиждаш половината аудитория във форума/аз съм сигурен ,че не си гледал и 30 % от бройката на моите концерти/.Недей така да високомерничиш и да се държиш подигравателно.
П.С.Кой концерт в България те впечатли повече от този на АС/ДС?Мерси
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

блаблабла 15.05.2010 23:02:13 отговори + 0 0
Страхотен концерт!Само тея конкурент как можаха да ги пуснат...най-великата група да я подгрява най-смешната... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eXasis 15.05.2010 22:18:18 отговори + 0 0
Ами впечатлени сме бе, Ясене. Теб това какво те засяга, какво искаш да покажеш с коментарите си? Ти си ходи там на концерти и остави нас непросветените да си мислим, че сме видяли нещо... И между другото повече наблягай на уроците по български. Благодарим ти, че ни освободи от присъствието си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2010 22:01:40 отговори + 0 0
хаха мн се лъжеш ,че ни е първия. аз съм бил на повече от 70 щом ще си ги мерим,но никой неможе да се сравни като шоу с AC/DC а ти си говори-не ни пречиш ) смешко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 22:00:59 отговори + 0 0
С подобни изказвания сам се оприличаваш като шут човече.Повечето тук сме били на толкова много концерти ,че вече не ги помним повечето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен 15.05.2010 21:42:54 отговори + 0 0
Поне като ви е бил първия концерт в живота,не ангажирайте с това свое мнение.
Нормално е да сте супер впечатлени
Ама как храните
Продължавайте.Освен за смях незнам за кво друго ставате
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 21:41:41 отговори + 0 0
Яни-повредата е само в твоя телевизор.да ги беше изпил тия 120лв да те не е яд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен 15.05.2010 21:40:25 отговори + 0 0
Ха ха ха ха ха ха ха ха
голям смях с вас
кой как храни,що храни...мали много зле
Аз само едно мнение изказах..ама поне бях на концерта,
а половината дето пишат тук..само са чули че някой си бил свирел незнам къде си...
Му ха ха ха
Да,точно така.Организацията била добра
Спрете да се излагате )))))))))))
Поне като ви е бил първия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


linth 15.05.2010 21:38:50 отговори + 0 0
Айде стига с тоя Конкурент,като че ли са били най-съществената част от този невероятен концерт,че да им се обръща толкова внимание,минали заминали,важното е,че тези,които си заслужаваха бяха там и изкъртиха!ACDC-това не е само концертът на годината,това си беше концертът за много години напред и назад във времето!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яни 15.05.2010 21:38:32 отговори + 0 0
дадохме по 120лв за билети и почти нищо не видяхме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Roswell 47 15.05.2010 20:42:52 отговори + 0 0
Гледах ги в Белград.Не мисля ,че в България може да дойде група ,която дори може да се доближи до качеството,визията и звукът ,който сме видяли от AC/DC.Макар,че слушам повече дет метъл-което си е истина си е истина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 20:10:19 отговори + 0 0
Хахах,ама Емко Анчев свири пред 50 000 човека,налиии....?Кой може да се похвали с това,а?
Че даже и шибаняци ни нарече...Кой е гъзар като него сега?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pesho 15.05.2010 20:00:47 отговори + 0 0
Концерта беше супер !!!!!!Но немога да разбера защо най-смотаната БГ банда Конкурент бяха отново подгряващи на значимо събитие. Аман от връзкари по добре да беще без подгряващи.
Всеки път ми се драифа като разбера , че трябва да ги слушам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Panzergrenadier 15.05.2010 19:37:07 отговори + 0 0
@Към Анонимен на 2010-05-15 от 18:48:16
В грешка си човече, куклите, пиротехниката – всичко това е част от едно добро шоу.
Нито онези които не го използват са „неподправени и чисти”, нито пък онези които го използват са „грандомани”. Просто това е концепцията за сценично присъствие на AC/DC, сценичната режисура. А предполагам сходно шоу се прави както в рока, така и в чалгата. И какво от това? По-важни са културните и музикалните корени, а именно там няма никакви сходства между рока и чалгата.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OneFan 15.05.2010 19:24:45 отговори + 0 0
Самата мисъл че такъв голям човек в този бизнес лобира за скромна държава като нашата може само да ни радва.А определено щом е в сътрудничество с ВЕС означава много за самата компания като цяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 19:01:49 отговори + 0 0
Не е тайна, че въпросният Марсел Аврам е един от най-големите лъвове в този бизнес. Доказано е че евреите дърпат "големите" конци. Така, че ако си в добри отношения с него (а то е много трудно изобщо да го познаваш), имаш възможноста да работиш с имена като AC/DC, RAMMSTEIN, RHCP, U2 ... Организациятя е друга работа. Там винаги ще има недоволни, но така или иначе България е малък пазар за големите групи, и ние трябва да сме благодарни на случващите се неща. За жалост мераклии, като г-н Цонев и др., не са ли на "ти" с г-н Аврам - няма AC/DC или други големи имена в Каварна. За тези мащаби се иска "малко повече" от торба с пари. Ако БЕК "стъпят" в Каварна, може и нещо по-така да се чака, но .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 18:48:16 отговори + 0 1
Няма нищо лошо в циците, разбира се, чудя се обаче какво правят изтапанчени на уж един "музикален" концерт на рокгрупа! И, чудя се, защо следва да се прибягва до такива прийоми, когато, уж, представяш нещо неподправено и чисто, евтин грандомански трик,и ква е разликата тогава межу ДиСи и една чалга концепция, когато и едните и другите се обръщат по един начин към феновете си, май, май нямат много високо мнение за капацитета им.! Затова харесвам група като Лед Зепелин, те не разчитат на никакъв тип помпозност освен онази, която могат извлекат от себе си!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OneFan 15.05.2010 18:38:12 отговори + 0 0
Страше концерт спор няма!Всичко беше доста добре изпипано,нямам забележка.Повече компаний като ВЕС ни трябват определено!!!

Относно пиро-ефектите и всичко от този сорт,абре хора вие с какво се натряскахте?Евтина водка по 2лв литъра?!Ако искате ЗАРЯ и пиратки площад Батенберг на 31-ви Декември!!!Това беше АЦ/ДЦ,група която и най-големите оптимисти преди 9 месеца не са си и помисляли че ще видят, тук при нас в скромна България.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


БАТЕХАРО Е НОМЕР 1 15.05.2010 18:01:47 отговори + 0 0
САМО БАТЕХАРО И ХРИСТИНА_ КОПЕЛАТА ТЕ СА ИСТИНАТА ПЪТЯ И ЖИВОТА!!!!!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 15.05.2010 17:48:26 отговори + 0 0
T.N.T. - 2010-05-15 17:32:03
Не, Ronnie, коментарът ми беше насочен към Stavrogin, ама докато го напиша... :Д

Ааа, сори тогава.
А концертът наистина беше един от най-великите в България!


Относно организацията - не беше перфектна, но не беше и лоша. Аз лично влязох без абсолютно никакви проблеми. КПП-та и входове има толкова, колкото позволява стадионът. По мачове не е по-добре, няма и как да бъде. Единственото решение е да почнат да пуска по-рано, което и направиха - като няма място за всички, то поне да има време за всички. Това, че хиляди хора са решили да влязат в последния момент не е проблем на организаторите.
Това с фен зоната обаче действително беше тъпо. Не знам как се е виждало оттам, но не може да платиш 120 лв. и да те пратят в ъгъла като наказан. Тези с билети от 75 лв. поне имаха шанс да видят Ангъс и Брайън отблизо, когато се разхождаха по пътеката, а за тези от фен зоната и това нямаше.

Btw, имаше някакъв проблем с баркодовете на билетите или със самите машинки, с които ги проверяваха. На един приятел не му разчете баркода (а той си купи билета пред очите ми от касите пред стадиона) и в първия момент му викат "Ами не може да те пуснем, отиваш в Първо районно и подаваш оплакване срещу този, който ти е продал билета". о.О Добре, че все пак го пуснаха.
Една приятелка проверяваше билети и след концерта ми каза, че масово имало такъв проблем с баркодовете и те по едно време просто спрели да ги проверяват и пускали наред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 15.05.2010 17:44:24 отговори + 0 0
Невероятен концерт!
Конкурент не бяха удачен избор за подгряваща група. Трябваше да се даде шанс на млада българска рок банда.
Организацията беше перфектна.

Това е - кратко и ясно моето мнение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

батебойко 15.05.2010 17:39:37 отговори + 0 0
само батехаро!!!!!!!!! другите са тъпанаре!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До разбирача Stavrog 15.05.2010 17:34:53 отговори + 1 0

Няма нужда да злобееш...моля те не се пръскай от яд, че ACDC направиха най-грандиозния и посещаван рок концерт в историята на България. Няма и да е зле да поразбереш каква е основополагащата концепция на рока и блуса. А да и без секс и мръсници няма рокенрол. Coldplay не е рокенрол. Stones и ACDC обаче са такива. А мръсотията в рокенрола е движещата сила и хората го оценяват и разбират. По-малко злоба и се хвани за нещо по-удачно да го хулиш, за да ти бъде по-лекичко на малката ти тесногръда душица.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


T.N.T. 15.05.2010 17:32:03 отговори + 0 0
Не, Ronnie, коментарът ми беше насочен към Stavrogin, ама докато го напиша... :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

батепръцко 15.05.2010 17:26:57 отговори + 0 0
Абе, къде е БатеХаро лидета на българските интернет метъли най-големия метъл СЛЪНЦЕТО на метълите?! форумния ЛЪВ!!!!!! БАТЕХАРО!!! БАТЕХАРО!!! БАТЕХАРО!!!!! БАТЕХАРО!!!!!! БАТЕХАРО!!!!!!! ОБИЧАМЕ ТЕ !!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 15.05.2010 17:24:54 отговори + 0 0
Ти май не разбра какво се опитвам да кажа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

T.N.T. 15.05.2010 17:17:35 отговори + 0 0
Ми тогава си слушайте чалга "звездите" и не коментирайте най-великия концерт в България!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 15.05.2010 17:15:47 отговори + 0 0
Stavrogin, в циците няма нищо лошо. :Р Те не са пошли, пошъл може да бъде начинът, по който даден изпълнител ги използва. А в това отношение разликата между ДиСи и разните там чалгии е огромна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dani1948 15.05.2010 17:15:21 отговори + 0 0
Този концерт беше феноменален!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lubo 15.05.2010 17:11:35 отговори + 0 0
По отношение на погото - да не трябва да има пого, ама "метълски знаци" втф?! m/ <--- това символизира сатаната/козела, показалеца и кутрето са рогата, останалата част самата глава. AC/DC без рога... о.0 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

емо шиша 15.05.2010 17:10:14 отговори + 0 0
що ми триете коментара ,да не сте приятели на Емо от конКУРент ,аз си говоря истината човека не става за нищо само голямото самочувствие и като извика на концерта айде не ви чувам .. само мълчание хората не се кефят на такава аматьорска група ,те имат за 20год. една песен и я повтарят всеки път а тя е супер глупава.Позор че и навънка ще чуят "най яката бг група" и чужденците ще си кажат -малее тва ли са номер 1 в БГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 15.05.2010 16:52:12 отговори + 0 1
Predator - 2010-05-15
Когато нещо е идиотско и пошло спорът кой кога го е измислил е напълно излишен! Факт е обаче, че ДиСи и нашите фолкдиви разчитат на сходни послания и изразни средства - големи цици, фелацио,шум, гърмежи, трясъци, топове, зари и т.н.!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 15.05.2010 16:50:46 отговори + 0 0
Концерта беше един от трите най добри на които съм бил.Това е просто размазващ.Нямам сили повече да пиша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ал_пугачов 15.05.2010 16:45:34 отговори + 0 0
Конкурент са Митьо Пищова в рока. Т.е. - една торба с лайна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

към Анонимния 15.05.2010 16:45:27 отговори + 0 0
ТОЧНО ТИ ЛИ БЕ ,ГОВОРИШ ЗА ОПРАВЯНЕТО НА БЪЛГАРИЯ..засрами се,вместо да се поклониш до замята на организаторите,че са ти дали възможност да видиш такава група!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак към Анонимен 15.05.2010 16:43:06 отговори + 0 0
Хей,ама ти наистина си ******,доказа го отново))СЛЕПОК СИ ТИ,а и надали знаеш какво означава тази дума)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ico 15.05.2010 16:35:50 отговори + 0 0
първо fuck off за всички кретени хранещи се по-долу. Снощи концерта беше УНИКАЛЕН най-великата група ни размаза както се и очакваше. Смо се издразних на надрусаните копелдаци които бяха front of stage отдясно точно на ъгъла които си правеха пого дано да умрат някъде като кучета защото бяха огромни дразнители а това не е група на чийто концерт се прави пого или показва металски знаци !!! За жалост ако AC/DC не дойдат в българия отново това ше остане за вечни времена най-великия концерт в историята ни нито сме гледали по-велики от тях нито и ще видиме някога!!! ако някой не е сугласен с това ми мнение да земе да докара някой по-велик (ако мойе да намери) кйоето няма как да стане !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 16:28:00 отговори + 0 0
България ще се оправи, когато слепоци като "към Анонимен" и ")" прогледнат - сиреч никога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


;)) 15.05.2010 16:07:58 отговори + 0 0
БЕК са наи-добрите,така е!Кой каквото иска да говори,щом успяха да направят такъв грандиозен концерт,просто се прекланям пред тях!Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

към Анонимен 15.05.2010 15:57:11 отговори + 0 0
Защо все се намира някой ,който плюе и е недоволен от такова събитие?! Сигурен съм,че този човек е от конкурентна фирма,която прави концерти и сега се опитва да всее смут...но е толкова смешен)) Там бяха 60 000 души,за какво говориме?! БЕК са доказали своите орханизаторски способности и са довели най-великите групи...така,че ТЕ СА ПРОМОУТЪРИТЕ!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 15:56:25 отговори + 0 0
Страхотен концерт изнесоха група Конкурент!!! Бих отишъл и в Румъния заради тях, но ми е доста далеч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 15:09:46 отговори + 1 0
Организацията беше отвратителна. Но още снощи си мислех как "разбирачите" ще похвалят яката организация. Не бъркайте якостта на групата с тази на организацията! Малоумният пропусквателен режим, "равномерното" разпределение на тоалетните, орязването на фен зоната - всичко беше под всякаква критика. Организаторите за мен са пълни некадърници - става въпрос за елементарни неща все пак, за които не се иска кой знае колко мозък, а добро желание, и това че са докарали яка група с връзки, в никакъв случай не ги прави по-добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 14:09:23 отговори + 0 0
......да не говорим,че след първите 3 песни...си тръгваха хора.

Какво си смъркал?????????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


pe6kars 15.05.2010 13:58:54 отговори + 0 0
@ Е.Анчев

Ти па какво ще изплющяваш? Конкурент наистина толкова си могат и имат (като изключим връзките да се уредят за концерта). Неможе 20тина години да се осланяш на няколко песни. Прави се точно обратното. Вземи за пример...AC/DC.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 15.05.2010 13:57:56 отговори + 0 0
Невероятни AC/DC! Това беше един от най-хубавите концерти, на които съм присъствал. Отдавна съм фен на групата, но наистина човек трябва да ги чуе на живо, за да изпита пълната наслада от тяхната музика. Организацията на ВЕС също беше на много високо ниво.

Поклон и пред автора на репортажа, защото го е направил точно и талантливо. Просто изживях наново концерта от снощи. Благодаря!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 13:50:02 отговори + 0 0
АБЕ ВИЕ ЗА ЕФЕКТИТЕ И ПИРАТКИТЕ ЛИ БЯХТЕ ИЛИ ЗА ДИСИ И КАЧЕСТВЕНА РОК МУЗИКА, А?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 15.05.2010 13:44:49 отговори + 0 0
Stavrogin - 2010-05-15 08:48:53

Мойто момче, само ще ти кажа, че тези прийоми се използват от хеви и рок индустрията много много преди да се зароди чалгата (вероятно и ти, след като изказваш подобно малоумно мнение) така че в случая считай точно обратното
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен 15.05.2010 13:40:11 отговори + 0 0
Айййй
мале човек да не напише един коментар.
Никой не е разбрал кво съм писал
Хич не ми пука кой седи,кой пърди или кой плющи на тоя комцерт.
Вие хора сте пристрастни и пишете всичко това защото са ви любима група.
Не казвам че концерта не е бил велик.Пак нищо не сте разбрали.
За кво ли пиша тука
А,и още нещо..не е важно колко голямо име има групата и не е важно количеството, а качеството!
Ако ме разбирате въобще.
Айде със здраве останете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2010 13:25:08 отговори + 0 0
ДА ВИ ВИДЯ РЪЦЕТЕ ШИБАНЯЦИИИИИИИИ!!!!!!!111!!
ЙЕЕЕ ХЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Е.Анчев 15.05.2010 13:14:35 отговори + 0 0
Ей шибаняци,стига сте плюли по Конкурент,щот' ше ви изплющя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анита 15.05.2010 12:33:06 отговори + 1 0
Беше невероятно размазващ концерт. Още си събирам разглобеното тяло, обаче ми е много хубаво. Това събитие съм го чакала приблизително 30г, а пък за сина ми си беше незабравимо изживяване, както той се изрази.
И не е задължително да куфееш на рок-концерт, до мен например имаше хора които не куфееха, но очевидно се радваха и поклащаха в ритъм и си личеше, че им е хубаво.
Била съм на много, много концерти, но това което видях снощи бе адски добре изпипано, но все пак това са Диси.
Благодаря на австралийските момчета за прекрасния подарък който ми направиха, благодаря им за емоцията, която ми донесоха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 12:16:05 отговори + 0 0
SleazeRocker, хайде по-леко с глупостите. Ако Рамщайн изнесат пълнокръвно шоу тук, уверявам те - ефектите им са доста по-впечатляващи. Ама най-лесно е да говориш наизуст. Нищо лошо за AC/DC, но те като група и концепция са коренно различни. Ама само как ми е писнало от специалисти като теб..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SleazeRocker 15.05.2010 12:06:44 отговори + 0 0
Е да, но нека не забравяме, че в България нещата не винаги са както в чужбина, например в Париж на Ди си Камбаната беше тройно по-голяма! НЕка нека чакаме до Рампаметщайн да видим клво пше направят тея лиглиовци, мога пък с ръка на черен дроб да кажа, че AC/DC направиха адски доброто шоу, и че рамщайн нема да могат дори 1 % от ефектите да застъпят, те затова са и зложили менуар в същия ден - за да може да има публика! А колктоо то куфещите фенове е съжалявам аз не съм на концерт ан Веско Маринов да рева и да стоя и да гледам, тва е рок енд рол хора осъзнайте се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 15.05.2010 12:06:40 отговори + 1 0
Айде пак се появиха разбирачите Концертът си беше страхотен.Стига сте търсили под вола теле.Някои го докарват откъм ефекти,други откъм музика п.с. Някои го докарват откъм двете UP THE IRONS!
AC/DC-ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТВСЯКЪДЕ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 11:52:00 отговори + 0 0
аха - по-смешен танк от на мейдън само на детски рисунки може да се види
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жоруел 15.05.2010 11:50:35 отговори + 0 0
Ахахаха, тоя дето каза, че нямало по-добри ефекти от този концерт, явно не е гледал Рамщайн. В Белград издухаха публиката! Ако и тук направят същото шоу, това ще е най-доброто евър до този момент! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 15.05.2010 11:47:56 отговори + 0 0
Мейдън бяха изкарали супер смешен танк и като цяло... айде да не ги намесваме и тях Ефектите наистина не бяха нещо невиждано (с изключение на куклата), но като цяло концепцията и изпълнението бяха супер. А и в крайна сметка ефектите не са най-важното нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Екатерина 15.05.2010 11:47:18 отговори + 0 0
Концерт,който Аз и приятелките ми никога няма да забравим и вечно ще носим емоцията от този 14 май Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 15.05.2010 11:27:20 отговори + 0 0
"България няма да види отново подобен концерт с толкова ефекти и техника"

Концерта беше страхотен, но да кажеш, че са били големите ефекти... Бих изчакал до Rammstein преди да правя такова изказване. След концерта на немците в Белград този ми изглеждаше направо постен. Само едроцицестата надуваема кукла беше малко по-ефектна. Останалото нищо невиждано. И Мейдън си бяха изкарали "танк" на сцената. Останалото бяха няколко клипчета и 2-3 фойерверка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gangrel 15.05.2010 10:59:25 отговори + 0 0
Поздравления за "Balkan Entertainment" и за това че организираха перфектно събитието във всеки един аспект - нека и занапред да е така... С нетърпение очакваме "Sofia Rocks"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 10:18:07 отговори + 0 0
"Конкурент почнаха добре с две адски яки парчета, после обаче осраха нещатa"

Ми те просто толкова си имат, другото им е некадърни кавъри на собствените им песни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Делю 15.05.2010 10:16:23 отговори + 0 0
як лаиф !!!
ама имам си една мечта - JOENSUU да ***************** ******************** ******************
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 09:56:24 отговори + 0 0
айде бе - хората които стояли мирно почнаха да ви пречат!
вие на кой свят живеете бе?
или искате всеки около вас да ви ръга и залива с бира а?
************
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2010 09:50:24 отговори + 0 0
БЕШЕЕЕЕЕЕЕ УБИЙСТВЕНОООООООООО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SleazeRocker 15.05.2010 09:45:37 отговори + 0 0
До Явор, хаха -е прав си наистина имаше такива дет само седят и зяпат, но кв ода ти кажа, хората не разбират правилно посланието на рок енд рола и забавлението, аз лично също не куфях много нои поради простата причина че през песен държах един пчи на раменете ми, който е отчаян фен на бандата и знае наизуст не само текстовете но и рифовете. Иак наистина купон си беше а конкурент - еми все пак сме бъглари трябва нешо да оплюем, и все пак конкурент се справиха добре, макар че и аз ги освирках хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 15.05.2010 09:40:18 отговори + 0 0
Страхотни!
Много добро шоу, както само те си могат
А и предните дни се изсипаха бури, днес пак вали, но точно вчера времето сякаш на магия се беше укротило.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CrazySleazeMotherfuc 15.05.2010 09:37:05 отговори + 0 0
Конкурент почнаха добре с две адски яки парчета, после обаче осраха нещата, но въпреки всичко се представиах адски добре, сравнение с други бг подгрявания на прдишни концерти (например Тома или биг мама скендъл, които са най loser-ските изпълнители подгрявали чужди изпълнители) Аа AC/DC бяха шибано невероятни - България няма да види отново подобен концерт с толкова ефекти и техника ... За жалост front of stage left не се чуваше почти нищо - защото звука беше прекалено слаб и най вече защото всички фенове припяваха и свиркаха, ама абсолютно всичко. Ии поздрави на всички фенове от front of stage left защото бяхме просто най дивите - дори пого правиха до мене разни ентусиасти! Поздрави за организацията и бързото влизане, проверктие не бяха никак строги дори видях много приятели без придружители, а те дори нямаха 16. Охраната беше супер дружлеюбна, изпразниха стеовете с вода още преди началото на коцнерта за да ни дават на нас дехидратиралите от пиене фенове.. Иначе наистина супер як концерт и супер яко мясдто, борисова плейс просто идеално за запой преди концерта - най верните фенове чакахме и почнахме с пиенето от 11 сутринта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Александър Джей 15.05.2010 09:36:30 отговори + 0 0
Доживях, Господи, доживях!
Невероятно! На десетки концерти в България, все на известни банди съм ходил, кой по- добре, кой по- зле организирани, но на подобен концерт, изпипан от А до Я не бях очаквал, че ще присъствам в милата ни Родина България!
Поклон пред таланта на Великите австралийци, хиляди благодарности към организаторите на този Спектакъл, разбира се и към невероятната публика, която бе изпълнила стадиона до краен предел и допринасяше за невероятната атмосфера!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гюро Ахмедов 15.05.2010 09:32:00 отговори + 0 0
60 000 души
Явно този най-велик концерт ще си остане най-посетеното рок събитие в България /и втория по посещаемост концерт след Л.Брена 90г./
Гледах ги миналата год в Гърция,но тука атмосферата беше много по еуфорична .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 15.05.2010 09:25:28 отговори + 0 0
They shook me all night long and finally I've been... THUNDERSTRUCK!!!!!!!!!!!! m/ m/ m/ m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FAN 15.05.2010 09:06:41 отговори + 0 0
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ КОНЦЕРТ!!!!! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 15.05.2010 08:48:53 отговори + 0 1
"Машинистът” с малки червени рогца и дяволска опашка хвърля въглища в котела, докато останалите от групата удобно са се настанили в купетата на влака. Brian Johnson дори се е усамотил с една мацка, на чиято гръдна обиколка би завидяло всяко момиче. Какво прави въпросната чаровница приклекнала в скута на Brian няма да уточняваме, защото в този момент вниманието ни е привлечено от нещо друго. Във влака нахлуват две прелъстителки с толкова оскъдно облекло, че сякаш са си чисто голи. Тръгват заплашително от вагон на вагон, достигайки до целта си – локомотива и неговия машинист. Нахвърлят се върху нищо неподозиращия Angus и докато той си мисли, че ще му се случи най-хубавото, бива вързан и захвърлен на земята. Съблазнителките чупят спирачките на локомотива и скачат от влака. Скоростта се увеличава непрекъснато и за дребничкия китарист не остава нищо друго, освен със сетни усилия да успее да се развърже, да грабне китарата си и в последния възможен момент да се спаси изхвърчайки от локомотива"
Дааа, в определени случаи рокмузиката и чалгата имат доста сходни послания, за жалост, но както виждаме средствата на шоубизнеса да те купят, са еднакво евтини и пошли навсякъде независимо от музикалната принадлежност на изпълнителя!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 15.05.2010 06:23:38 отговори + 0 0
Ясене, не се притеснявай от хората покрай теб. В нашата страна всички хора първо гледат какво правят околните и ако другите танцуват, тогаз се отпускат. Не можем да се забавляваме ние тук пълноценно. Трябва да не ти пука и тва е. Винаги ще има дебили, които да те зяпат и да те карат да се чувстваш неудобно, те просто не разбират.

Бай Делю от село чул, че ще идват ХаСи/ДиСи, спестил 5лв и айде на концерта, да не остане и той по-назад. Е*и ги в майката такива! Кефи се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2010 03:59:08 отговори + 0 0
Имам си една мечта ... (която няма как да се реализира, но нейсе). От малък си спомням концерт на Пантера в един дъждовен, кален ден, в Москва...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

comered 15.05.2010 03:50:22 отговори + 0 0
До "Ясен"

Пич,аз бях на този концерт и знам,че бях не на друго,а на точното място и знам колко съм се кефила и честно да ти кажа хич не ми пука кой как е стоял отстрани,дали е скачал или не и кога си е тръгнал,всеки знае за себе си какво му е донесло това преживяване!За мен си беше pure rock'n roll ако ще и да бях останала сама на терена и всички да си бяха тръгнали,няма никакво значение,поне не и за мен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен Желязков 15.05.2010 03:33:24 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ясен 15.05.2010 03:29:05 отговори + 0 2
чета коментарите и се питам:
Колко души които са писали тук въобще са били на тоя концерт?И какво значи невероятна организация и велика публика?
Може би на вас пичове това ви е първия и последен концерт в живота )))))))
Най-вече първия!
До мене имаше хора на концерта дето незнаеха защо са там.А песните...пълна мъгла.Мене сигурно ме мислеха за луд,че подскачам и викам.И ме гладат ще кажеш,че съм на погребение а аз се радвам.Не гледаха концерта повечето..да не говорим,че след първите 3 песни...си тръгваха хора.
Пак питам колко хора които пишат тук са били на тоя концерт?
Май сте били на друго място пичове
Поне мислете като пишете и гледайте реално на нещата.
А не коя група свири.Мерси.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 15.05.2010 02:44:01 отговори + 0 0
НАй-ВЕЛИКИЯ МОМЕНТ В ЖИВОТА МИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хгладх 15.05.2010 02:14:20 отговори + 0 0
Матурите ви са били в 21:00ч? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Titaka 15.05.2010 02:06:23 отговори + 0 0
AC/DC - поклон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

comered 15.05.2010 01:54:59 отговори + 0 0
Не ми стигат думите да пресъздам това,което изпитах тази вечер,защото това беше една невероятна rock'n roll приказка,high voltage,откъдето и да се погледне.Два часа с ACDC минаха като един миг,но само какъв...Това е, има богове и те бяха при нас!Както и ние с тях!Благодаря,за прекрасния концерт,за емоциите,за страхотната музика,за енергията,за истинските неща,и за хубавото време,което май също си се оказа ACDC фен!!!Respect! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вас 15.05.2010 01:50:34 отговори + 0 0
НЕВЕРОЯТЕН КОНЦЕРТ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ляче 15.05.2010 01:44:09 отговори + 0 0

Dirty dirty Johnson..толкова мръсен и опърпания Ангъс...айде една мечта по-малко. Най-грандиозният концерт и мръснишки концерт правен в България.Точка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


тт555 15.05.2010 01:43:27 отговори + 0 0
питам се, дали ще има двд, както направиха Маноуор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Якошиба Цицибара!!!! 15.05.2010 01:37:30 отговори + 0 0
Аз пък не знам защо,но останах с впечатлението,че AC/DC подгряват КООООООНКУУУУУРЕННННННТТТТТ!!!!!ROCK'N'ROLL BABY! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocky 15.05.2010 01:34:14 отговори + 0 0
За мен концерта беше втори на ac/dc ! Мога да ги слушам секи месец един и същ концерт и пак ще се кефа се едно ми е първия ! AC/DC WE SALUTE YAAAAA !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 15.05.2010 01:27:26 отговори + 0 0
Sofia is ain't a bad place to be Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tq 15.05.2010 01:27:08 отговори + 0 0
Беше великооо, много яко!!! Нямам забележки, най-добрите! Мерси, поклон! ;РРРРР Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gad 15.05.2010 01:19:34 отговори + 0 0
Всичко беше наистина чудесно - и организацията, и групата, и публиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ави 15.05.2010 01:12:30 отговори + 0 0
Благодаря на "Balkan Entertainment Company", на организаторите,беше истинско чудо-неописуемо,красиво,всеки един фен беше участник в една истинска ПРИКАЗКА - НА ЖИВО!Тази вечер повярвах, че и в България има място и време за чудеса! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 01:11:15 отговори + 0 0
АЗ СЪМ ТВОЯТ ВЕЧЕН КОНКУРЕНТ! ХАЙДЕ ВСИЧКИИ...НЕ ВИ ЧУВАММ....РЪЦЕТЕ ГОРЕЕЕ!!!! ...Конкурент не вярвах, че могат да ме приспят толкова добре :Д а AC/DC ....богове!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rextor 15.05.2010 00:48:17 отговори + 0 0
НАЙ-ВЕЛИКОТО!!! AC/DC!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 15.05.2010 00:44:54 отговори + 0 0
Това беше чудовищен концерт!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Phill Rudd 15.05.2010 00:40:56 отговори + 0 0
Най - великата банда дойде в нашата шибана държава, а тука с Конкурент се занимавате... БГ простащина и селяния! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 15.05.2010 00:39:20 отговори + 0 0
Не може да се опише с никакви изразни средства това, което се случи тази вечер! Само ще успея да БЛАГОДАРЯ на организаторите на това ВЕЛИКО СЪБИТИЕ! Браво, това се нарича организация във всеки един детайл! Поклон пред "Balkan Entertainment Company" и "AC/DC"!!! m/ .. m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.05.2010 00:35:30 отговори + 0 0
беше просто незабравимо!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емо пе*ераст 15.05.2010 00:29:07 отговори + 0 0
Как ще не са се осъществили заканите,съдрах си гърлото да го псувам и освирквам тоя. Имитатор гаден. Радвам се,че видя мен и приятелите ми как се гаврим с него,повече да не се мисли за много велик. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Konstantin 15.05.2010 00:26:16 отговори + 0 0
БЕШЕ УБИЙСТВЕНО !!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.05.2010 00:15:32 отговори + 0 0
ООффффффффффффффф Ками Ками и аз не можах заради тия матури.Трябжа да линчуваме министъра.Следваща спирка Sonisphere. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

abv 15.05.2010 00:01:03 отговори + 0 0
Once in lifetime! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.05.2010 22:27:01 отговори + 0 0
така е.предатели Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 14.05.2010 21:56:12 отговори + 0 0
Излагация. Надявах се като влезна в новината да видя снимка с гора от средни пръсти към "рок-титаните" конкурент Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ками 14.05.2010 21:34:49 отговори + 0 0
заради тея шибани матури не можах да ида...
трябваше да ги отложа за септември ;D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Roswell 47 14.05.2010 19:48:03 отговори + 0 0
Яко да си изкарате.Жестоко шоу ще видите.НАП щели да стоят на входовете....навляци мръсни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.05.2010 19:45:52 отговори + 0 0
КОН-КУУУУУУУУУУУУУУУР-ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНТ!!!!!!!!!!!!!Ие*анииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".