AC/DC сред най-богатите в австралийския шоу бизнес

2 дек 2010, 09:51 ч. 241 / 7 2
пред./следв.
Легендарната хард рок банда AC/DC е спечелила около 127 млн. USD през последната година спрямо 102 млн. за предходния период. Така, според "Business Review Weekly", AC/DC са на второ място в Австралия по доходи в областта на развлекателната индустрия. Пред музикантите е единствено компанията за анимация "Global Creatures", чиито печалби възлизат на 140 млн. долара.

   През изминаващата 2010-а година българската публика най-сетне дочака да гледа на живо AC/DC у нас. Това се случи през м. май в София.



AC/DC на ст. "Васил Левски", 14.05.2010

още за:

Ac/dc


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 2.12.2010 17:05:31 отговори + 0 0
Комерсиалисти...хихиххи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wrath 2.12.2010 10:17:05 отговори + 0 0
Че те са си сред най-богатите в шоу бизнеса в световен мащаб, какво остава само за Аврастралия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".