Шведите THE ARSON PROJECT ще гостуват в София на 14 декември

2 дек 2010, 13:39 ч. 328 / 9 3
пред./следв.
На 14 декември, вторник, в столичния клуб "The Box" ще се състои концерт на шведската група THE ARSON PROJECT, като част от тазгодишното им европейско турне. Шведите ще бъдат подкрепени от Българите EUFOBIA, COPROSTASIS и MIZERERE и румънците MEDIOCRACY. За начален час на събитието е обявен 19:00, а цената на билета е 6 лв. Групите EUFOBIA и COPROSTASIS освен че в момента са в процес на довършване на записите за предстоящите си за 2011-а издания, ще вземат съвместно участие на ежегодния предновогодишен фестивал "Satan Klaus Metal Party" в Букурещ, Румъния, където като хедлайнъри тази година ще се изявят култовите AGATHOCLES. Всяка от двете групи освен нови композиции ще представи и свeжо попълнение в състава си. За EUFOBIA това е новият китарист Иван Гемижев (екс-PAST REDEMPTION), пътувал с бандата на европейското турне на EUFOBIA през април и май месец тази година, а за COPROSTASIS новият им барабанист Благо (екс-PAST REDEMPTION), понастоящем издевателстващ над ударните в PROKAZA, MIZERERE и EUFOBIA. Два нови записа на EUFOBIA - "Frog" и "Cruel Child" могат да бъдат чути на официалния MySpace-профил на групата, където може да бъде видяна и обновената версия на популярния видеоклип на бандата "Maligna".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Iliya 2.12.2010 16:35:09 отговори + 0 0
а... то го пишело по-надолу в новината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iliya 2.12.2010 16:24:44 отговори + 0 0
Абре, в момента Благо (барабани) не свири ли и в трите БГ групи?! Ще му дойде малко нанагорно на тоя концерт, ама евала за инициативата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

сашо 2.12.2010 16:06:12 отговори + 0 0
сеееееееееч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".