ACHERONTAS ще участват в "Broken Silence Black Death Metal Fest" на 4 юли

7 апр 2020, 14:00 ч. 701 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Гръцките Occult Black Metal екстремисти ACHERONTAS идват на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020, който ще се проведе на 4 юли 2020 г., събота, в Летен театър Бургас.

ACHERONTAS са основани през 1996 г. от V.Priest, смесвайки „древните шумерски мистерии с кръвта на дракон". Днешният състав на групата е: V.Priest (вокали, китари), Saevus H. (китари), Hierophant (бас), Dothur (ударни) и Indra (китари). Новият им, осми, дългосвирещ албум „Psychic Death – The Shattering Of Perceptions" предстои да излезе на 24 април 2020 г. чрез Agonia Records.

Организаторите Broken Silence със съжаление съобщават, че поради създалата се ситуация, свързана с пандемията на Covid-19, норвежците MORK са принудени да отменят всякакви участия, включително и на фестивала в Бургас.

Напомняме, че вече закупените билети важат без допълнителна презаверка.

Очаквайте допълнителна информация!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".