Adam Duce разкрива във “Фрактура” защо иска MACHINE HEAD да приличат на METALLICA

2 фев 2013, 15:45 ч. 193 / 5 0
пред./следв.
На 3 февруари ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура", ще бъде направена премиера на новите клипове на ALICE IN CHAINS, RIVERSIDE, BULLET FOR MY VALENTINE и LEAVE'S EYES. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застане Adam Duce от MACHINE HEAD. В интервюто той говори защо като дете е ходил в ТВУ, как събитията от 9/11 едва не са ги заличили като група и какво би го принудило да напусне MACHINE HEAD. Освен това, ще бъде припомнено каквo казаха UGLY KID JOE при гостуването си на фестивала "Sofia Rocks 2012". Клипове и концертни песни на HATEBREED, URIAH HEEP, SEPULTURA, SERPENTINE CREATION, THE AGONIST, HATESPHERE, ILL NINO, Slash, METALLICA и FUNERAL FOR A FRIEND също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".