Последна информация за концерта на Slash в понеделник

1 фев 2013, 18:00 ч. 691 / 5 7
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Дългото очакване на един от най-великите световни китаристи свърши! Мегазвездата Слаш пристига у нас в неделя за своя първи концерт в България! Той ще бъде придружаван от музикантите от своя солов проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators – Майлс Кенеди (вокал и китара), Франк Сидорис (китара), Брент Фитц (барабани) и Тод Кърнс (бас). Бандата пътува с технически екип от 16 души и 11 тира собствена продукция – сцена, звук и осветление.

   За престоя си у нас, специалните гости ще бъдат настанени в един от най-добрите столични хотели. Кулинарните им предпочитания включват ястия от пиле с екзотични подправки, риба и морски дарове, задушени на пара зеленчуци, кафяв ориз, разнообразни десерти, прясно мляко – нискомаслено и соево, свежи плодове, прясно изцедени сокове, различни видове сирена и сурови ядки. Предвид дългогодишната слава на Слаш на лошо момче, много интересен е фактът, че по време на предстоя му в България категорично е забранена употребата на твърд алкохол както от музикантите, така и от целия технически екип! Същото правило важи и за цигарите. Единственият алкохол, поръчан от Слаш и компания, е бира и тя задължително трябва да бъде българска!

   Охраната и пропускателният режим на концерта ще бъдат изключително строги. Всеки, закупил билет за събитието, ще бъде щателно проверяван на входа на залата за притежание на опасни предмети, хладно и огнестрелно оръжие. Забранено е внасянето на запалими продукти, стъклени бутилки, отровни вещества, звукозаписни устройства, професионална фото и видео техника, прожектори и лазерни и точкови фенерчета. На концерта няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол, наркотични и упойващи вещества, както и лица, които при поискване не могат да представят документ, идентифициращ самоличността им.

   Непълнолетни лица на възраст до 18 години няма да бъдат допускани на концерта без пълнолетен придружител. Специална декларация за придружител на непълнолетно лице е публикувана на сайта на компанията за продажба на билети за концерта – Тикетпро (под схемата на местата в залата) и може да бъде изтеглена от тук: http://www.ticketpro.bg/jnp/music/982900-slash.html Декларацията трябва да бъде разпечатана, попълнена и представена на входа на залата в деня на събитието. Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно.

   Концертът на Слаш ще се състои на 4 февруари, понеделник, в зала Фестивална. Билети за шоуто могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.
Slash Live in Sofia, Bulgaria


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.02.2013 16:23:33 отговори + 0 0
ти лъжеш:

Информация за връщането на парите за отменения концерт на VADER и GORGOROTH
19.04.2012
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2013 16:14:45 отговори + 0 0
Излъгали са те! Този организатор не връща пари И когато проваля концертите си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2013 13:21:03 отговори + 0 0

Излъгали са те! хахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2013 12:28:16 отговори + 0 0
Излъгали са те! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 2.02.2013 12:16:18 отговори + 0 0
Еми аз още не съм си купил билет... Наплашиха ме, че този организатор проваля концерти и не връща пари... а 60-70 кинта си е сериозна сума... та днес или утре ще да е, ще видим... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CR 2.02.2013 09:37:33 отговори + 0 0
Fasrock - 2013-02-01 20:29:17
=======
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fasrock 1.02.2013 20:29:17 отговори + 0 0
Как можаха да изберат зала "Фестивална" за този концерт?! Именно поради тази причина с огромно нежелание ще пропусна този концерт! Жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".