ADEMA ще издадат първо в историята си DVD

25 юли 2009, 20:07 ч. 241 / 6 3
пред./следв.
ADEMA ще издадат първото в своята кариера DVD по-късно тази година. То все още няма име и ще съдържа материал с оригиналния състав на групата, както и много други редки кадри, заснети по време на създаването на албумите "Adema" (2001) и "Unstable" (2003).
   Последната творба на ADEMA "Kill the Headlights" излезе през август 2007-а, а в началото на миналата година групата заяви, че излиза в почивка, но без намек за раздяла.

още за:

Adema


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StreetSoldier 26.07.2009 08:46:15 отговори + 0 0
Усетиха се, че нещата отиват на много зле и започнаха да ровичкат в успешната си история с Чавеса...и дано тая почивка да е вечна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizkit 26.07.2009 02:43:06 отговори + 0 0
Мда, добра идея ^^ След като Марк ги напусна заебаха доста... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 25.07.2009 21:30:39 отговори + 0 0
Да,нещата с Mark Chaves ще издават,че след това не биват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".