Оригиналният състав на ADEMA се събира, започва работа по нов материал

13 авг 2009, 20:47 ч. 226 / 8 7
пред./следв.
ADEMA съобщават, че се събират в оригиналния си състав, включващ Marky Chavez (вокали), David Deroo (бас), Tim Fluckey (китара), Mike Ransom (китара) и Kris Kohls (ударни). Музикантите вече сглобяват първото в историята си DVD, за което ви уведомихме неотдавна, като вече са започнали работа и по нов материал. Издаването му може да се очаква през 2010 г.

още за:

Adema


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mилорд-Атанас 17.08.2009 12:50:56 отговори + 0 0
Какви времена бе човече...та това са някакви младоци,които свирят кросоувър.Така като говориш някой ще си помисли"егати стажа и професионалния опит имат ADEMA та да се завръщат към старите си времена" ха-ха-ха нищо лошо де ама странно прозвуча.Ако си имал това предвид де...за времената им от по отдавнашни периоди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dusty 15.08.2009 15:28:04 отговори + 0 0
Не мисля, че Adema имат каквото и да е значение за света на rock/metal музиката. Звучаха като хилядите групи от "онзи" период, бяха абсолютно клише. Нищо против тях нямам, но са безлични. Единственото по-интересно нещо около тях винаги е било роднинската връзка на вокалиста на Adema (не му помня името вече) с Jonathan Davis. И все пак интересно каква музика биха свирили. Ако има група от "онази" вълна, която искам да се възроди това са Orgy Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlowMyJob 14.08.2009 22:49:56 отговори + 0 0
Те ще се върнат, но времената - никога! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizkit 14.08.2009 01:11:53 отговори + 0 0
Йей ^^ Напълно съм съгласен с мнението на Metal-core ^^ Дано албумът се получи, защото след като Марк ги напусна групата затъна мноо злобно ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Moonlight 13.08.2009 23:44:06 отговори + 0 0
Супер!!! Дано направят нещата както трябва ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal-core 13.08.2009 21:51:04 отговори + 0 0
Всички започнаха да се събират в оригинален състав,което е добре.Дано и албумите на Адема и Лимп бизкит звучат както трябва.Сега и ако Хед и Дейвид се върнат в Корн и нещата са наистина перфектни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.08.2009 21:32:48 отговори + 0 0
идеално Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".