AEROSMITH обявиха прощалното турне "Peace Out"

1 май 2023, 17:40 ч. 1273 / 14 0
пред./следв.

   Американските рок легенди AEROSMITH обявиха, че ще осъществят последното турне в над 50-годишната си история през тази и следващата година. Специални гости на първия етап от обиколката ще бъдат THE BLACK CROWES.

   Steven Tyler и компания обещават незабравимо прощално шоу във всеки град, в който ще свирят. Концертите ще бъдат обезпечени от "THX" със звуковата технобогия "THX Certified Live", с която озвучаването ще бъде "калибрирано" във всяка от локациите така, че феновете от публиката да не изпуснат нито една нота.

   На този етап са обявени дати за САЩ и Канада от 2 септември до 26 януари. Предстои да разберем дали обиколката ще включва други континенти и най-вече Европа. Ако не видим повече AEROSMITH на живо у нас, ще останем със спомена за гостуването им в София през 2014 г.

 

aerosmith



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".