AEROSMITH ще продължат и след настоящото си "прощално" турне

30 май 2017, 15:26 ч. 855 / 7 4
пред./следв.

   Между 17 май и 5 юли американските рок легенди AEROSMITH осъществяват европейско турне под надслов "Aero-Vederci Baby", което бе анонсирано като прощално. В момента групата е в Германия, като довечера има концерт в столицата Берлин. 

   Китаристът на групата Joe Perry обаче разкрива, че музикантите са променили мнението си няма да прекратяват дейността си след края на обиколката. Нещо повече - групата планира да бъде активна поне до 50-годишния си юбилей, който ще бъде през 2020 г. Възможно да бъдат добавени още дати и към настоящото турне.

 

още за:

AerosmithJoe Perry


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mogul 30.05.2017 23:04:01 отговори + 4 0
"От кадя на кадя бре"...сега сериозно....няма лошо. Убеден съм че има какво още да покажат.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 30.05.2017 15:42:07 отговори + 8 1
Това е една от групите от 70-те, които са в най-добра форма! Да не говорим, че ако не се лъжа са все още в напълно оригинален състав. Би било пълна загуба, ако спрат. Има групи от 80-те, които звучат като живите-мъртви. Щом Стоунс могат толкова години, всичко е възможно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 30.05.2017 15:36:03 отговори + 4 6
Искам сега късопаметниците хубаво да запомнят това. Щото Скорпионс като направиха същото от 5 години някъде вече всички слабоумници недоволства,т че всяко турне им било "прощално". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 30.05.2017 15:33:36 отговори + 7 3
не може да бъде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".