Афтърпарти след концерта на BENIGHTED на 1 март в София

20 фев 2024, 11:00 ч. 380 / 17 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Официално афтърпарти с Benighted след концерта им на 1-и март в „При Черепите“!

Шоуто на Benighted в София с подгряващи Past Redemption и Scolos е на 1-и март в клуб „При Черепите“.

EventEase и Oldskulls каним всички фенове, които ще присъстват на концерта, да се присъединят към специално организирано и официално потвърдено афтърпарти в клуб „При Черепите“ след края на изпълненията на живо.

Какво по-хубаво от това, след три напояващи дет метъл сета, да се срещнем с музикантите от участващите групи и всички приятели и да споделим емоции на по питие.

Всички членове на Benighted, както и нашите момчета от Past Redemption и Scolos ще присъстват и ще са част от този купон. Снимки, автографи, бири – ще има от всичко.

Афтърпартито е с вход свободен и започва след концерта-малко преди полунощ. Добре сте дошли!

Билетите за концерта са в продажба онлайн в системата на Paysera https://bit.ly/BenightedSofia и на касите на магазини „На Тъмно“ в цялата страна.

 

benighted

още за:

BenightedEventease


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 20.02.2024 21:23:30 отговори + 3 2
Пет човека в момента не одобряват къркането след концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".