Афтърпарти сцена на "Midalidare - Rock in the Wine Valley 2022"

8 юни 2022, 10:23 ч. 1082 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

After Party сцена на Midalidare Rock in the Wine Valley

Български групи ще поддържат настроението след основните концерти

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще си има и втора, after party, сцена. На нея ще свирят само български групи, повечето от които локални. Те ще поддържат енергията и купона на фестивала до ранните часове.

„Основната ни идея е да подкрепим локални банди, които нямат много възможности за изява. Ние им даваме възможността да са част от подобно голямо рок събитие, но го правим и за всички фенове, които ще искат купонът на фестивала да не приключва в 24:00 часа“, споделят от организаторите.

На 14 юли след Whitesnake, ще видим Конкурент и Рокстейдж. На 15 юли след Running Wild ще се качат S.E.E, a „Иво Руев Бенд 69“ ще забият в събота след Withnin Temptation.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в долината на виното ще видим - Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Билети:
Билетите, закупени за изданията през 2020 и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim [поръчай от тук].

Цените на билетите са:
Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake - 95.00 лв.
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 75.00 лв
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 75.00 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 95.00 лв
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 160.00 лв.
Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley
https://midalidarerock.bg

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хахаха 8.06.2022 10:51:01 отговори + 6 0
Това ми напомни за Неди Крос. С разликата, че този фестивал се случва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".