AGALLOCH се разделят с "The End Records"

24 апр 2008, 07:45 ч. 263 / 9 3
пред./следв.
След 10 години, прекарани в лагера на лейбъла, AGALLOCH са решили да не продължавата договора си с "The End Records", който вече е изтекъл. Засега трите дългосвирещи албума на бандата ще останат в каталога на компанията, а музикантите гледат напред и ще започнат работа по нова творба.
   През февруари AGALLOCH издадоха мини-диска "The White EP" (ревю) чрез "Vendlus Records".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CHALGOMRAZECA 24.04.2008 23:02:27 отговори + 0 0
Интересна банда. Дано продължат да правят добра музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 24.04.2008 11:51:21 отговори + 0 0
Да, но албумите са към "The End" :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.04.2008 11:37:41 отговори + 0 0
Всъщност EP-то от 2004, The Grey също е с Vendlus Records. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".