Актриса от "Игра на тронове" обвинява Marilyn Manson в малтретиране и трафик на хора

12 фев 2021, 13:59 ч. 2157 / 18 20
пред./следв.

   Английската актриса, модел, танцьорка и диджей Есме Бианко, най-известна с ролята си на Рос в хитовия фентъзи сериал "Игра на тронове", стана поредната бивша приятелка на Marilyn Manson, която открито го обвинява в тормоз, домашно насилие, злоупотреба, и в конкретния случай, трафик на хора.

   Бианко описва в подробности запознанството и кратката си връзка с Manson, който първоначално я е поканил в САЩ, за да снима видеоклип с нея. Такъв обаче не е бил издаден а по време на подготовката и снимките тя е била тежко малтретирана от музиканта. Към онзи момент е мислела, че това е театралната страна на шок-рокера.

   Когато две години по-късно напуска съпруга си и отива да живее с Manson ситуацията е станала доста по-сериозна. Тя е била затваряна, без да ѝ се дава ключ, често пъти изтезавана до степен тялото ѝ да е покрито със синини и рани. Актрисата описва доста подробно тежките си преживявания пред "The Cult" и разказва, че е избягала от мъчителя си след като той я е гонил из къщата си с истинска брадва.

   След интервюто днес Есме написа в социалните мрежи, че директно обвинява Brian Hugh Warner, известен като Marilyn Manson, че я е малтретирал и е извършвал действия, равносилни на трафик на хора, спрямо нея. Една от причините първоначално Бианко да позволи подобно отношение е било осигуряването на работна виза за САЩ, което е зависело от певеца. Повече подробности (на английски език) ще намерите на този адрес.

 



Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 17.02.2021 02:26:39 отговори + 6 8
Не ме вълнува музиката на Менсън, но дори и да е извършил всички неща, в които обвиняват, и тук важи същия лаф, както и в случаите с Харви Уайнстийн, Кевин Спейси и т.н., а именно "Абе, пу**о заспала, сега ли се сети, а?'' Цялата работа е за пари, слава и съживяване на умиращи кариери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 13.02.2021 11:21:18 отговори + 16 14
Била малтретирана, но след две години напуска съпруга си и пак отива при Менсън. А едно голямо канарче и кацнало на рамото, че иска да ни го покаже, значи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 13.02.2021 11:19:15 отговори + 12 11
Простете днешното ми многословие. Истината по случая я знаят само участниците в него. И по литература имам тройка защото на въпроса на учителя,,Какво е искал да каже авторът,, имах неблагоразумието да му кажа,, Идете и го питайте него,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 13.02.2021 11:26:46 + 14 5
"Истината по случая я знаят само участниците в него." - точно така. И именно поради тази причина не е особено адекватно странични наблюдатели да правят крайни оценки и да употребяват изрази като мода, измислици и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 13.02.2021 12:35:13 + 10 10
Потроших малко време и ми е чудно как тези жени са писали само положителни неща за него докато са били в обкръжението му.Дори са изпитвали гордост от раните по гърба си-. Други са искали да изпитат нещо опасно и силно вълнуващо и т.н. Та каквото повикало- такова се обадило. На 26 години една жена знае или би трябвало да знае какво иска и какво прави... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 13.02.2021 14:21:28 + 9 10
А по български език защо имаш тройка?
Изключително оригинално е да кажеш на учителя да пита автора какво е имал предвид. Просто си избила рибата, изкъртила мивките и извозила всичко. Гениално!

Ти да видиш! Докато са били с него говорили хубави работи, а после лоши. Да си чувала думата развод? С какъвто по официална статистика свършват около 50% от браковете. Та там хора, които са се клели във вечна любов и са споделяли всичко след някакъв момент започват да не могат да се гледат и си вадят кирливи ризи и се обвиняват във всички грехове на света. Точно подобно нещо гледаме и тука. Невиждано! И докато при обикновените хора обвиненията са, че еди кой си счупил любимия сервиз на другия, тук имаме много по-сериозни неща като тежко физическо и психическо насилие.
А ти като не си фенка на Менсън чий го дириш тука? И вярно - това е невиждано и нечувано да очакваш някой мъж да подари на жената до нега цветя, а не да я гони с брадва из къщата, да я държи гладна и вместо храна да й дава кокаин и какво ли още не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 13.02.2021 14:37:49 + 8 9
Хем не знаеш- хем лаеш. И даже си се харесал сам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 13.02.2021 15:07:40 + 8 8
Но мога да чета. А не да ръся глупости като например, че Евън Рейчъл Уд ползвала Мери "като трамплин", а после да кажа, че биографията й не ме интересува.
И не - не съм се харесал сам. Не сега. Аз сам съм си се харесвал винаги Не като тебе да имам толкова ниско мнение за себе си, че да си мечтая да съм групи дори на изрод като Менсън.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dude 12.02.2021 20:22:29 отговори + 12 7
Metal hammer опитаха да образоват малко читателите си с тази статия https://www.loudersound.com/features/we-need-to-talk-about-the-response-to-the-marilyn-manson-abuse-allegations
Тук май има по-голяма нужда, успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 13.02.2021 08:57:03 + 14 7
Да, тук има по-голяма нужда, но не разчитай на успех... "Тук" е много трудно да бъдеш обективен, да не съдиш, да не се заблуждаваш, че си наясно с всичко, да умееш да погледнеш от различна страна.
Статията дава отговори и обяснява много неща, но не ми се вярва да бъде прочетена и разбрана.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 13.02.2021 09:47:53 + 11 10
Проблемът не е мястото. Това е масово явление . По принцип хубавите неща са в малки опаковки и струват скъпо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 13.02.2021 10:53:23 + 11 8
Поради същата причина онова подскачащо недоразумение Псай спечели милиони от една боза и продължава да печели от броя гледания и лайкове за сметка на качествената и стойностна музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

азаз 12.02.2021 14:57:47 отговори + 27 13
По повод на последната мода всяка жена да пищи за щяло или не искам да споделя и аз
Тази мода навлиза и тук,като да подчертая аз също съм жена и се изумявам докъде могат да стигнат висотите на дебилизма.Запозната съм добре с наш случай,където жената РЕВЕ че е тормозена,заплашвана,страхувала се за живота си,подала жалба в полицията......И като за капак същата въпросна персона се обажда и досажда на човека,който е надробила пред куките.Така че всичко е ясно! И мъже внимавайте на какви откачалки ще попаднете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 13.02.2021 01:16:47 + 10 14
Добре, и какво общо има това с престъпленията на Менсън? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 12.02.2021 14:17:38 отговори + 16 13
По всичко личи, че г-н Брайън Уорнър много скоро ще бъде арестуван... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 12.02.2021 14:38:24 + 18 19
Няма. Ariel ще го спаси. Ще каже нейните разбирания за жертва и че Есме си измисля. Естествено ще попита защо чак сега е решила да разкаже тези неща. А ако се наложи - ще щурмува затвора като тръмпаджийче Капитолия и ще го освободи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 12.02.2021 15:18:30 + 25 10
Есме е задраскала съпруга си за една виза... E , сега ще го мисля него.... Дано се е спасил щото понякога Красавицата се оказва голям Звер... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 12.02.2021 15:33:48 + 11 21
Да не забравиш да мислиш и за брадвата, с която Мери я е гонил. Да не се е претипила, да не е ръждясала. Дали редовно я почиства и подостря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 12.02.2021 15:54:03 + 16 16
А тя какво е очаквала... Може би букет лалета на възглавницата му.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 12.02.2021 16:28:24 + 18 18
Може би е очаквала да не я пребива и измъчва?
Може би е очаквала връзка с Брайън Хю Уорнър, а не със сценичния му образ, де да знам и аз?
Цитат от статията от "The Cut", към която е даден линк горе:
>>Bianco provided me with emails, text messages, and photographs from her time with Manson.
---
Освен ако някой няма да заяви, че авторката на статията лъже за тези имейли, есемеси и снимки, обвинението на Есме Бианко съвсем със сигурност не е безпочвено.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".