Актуална информация за мини-феста "Thrash Bash 2"

22 сеп 2010, 19:57 ч. 254 / 7 1
пред./следв.
Както знаете, на 24 септември в клуб "The Box", София ще се състои мини-фестът "Thrash Bash 2" с участието на SPACE EATER, CONVIXION и NEMA LABAVO. Организаторите напомнят че концертът ще започне в 18:30 ч. Ще има безплатни дискове подарък от "Stormspell Records" за всички посетители, влезли навреме до 18:30 ч.
   Разписанието е следното:
18:30 - 19:00 - NEMA LABAVO
19:10 - 20:20 - CONVIXION
20:30 - 22:00 - SPACE EATER
   Също така, ще има мини-борса с редки колекционерски дискове на "народни цени", както и сергия на "Eat Metal Records" от Гърция.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Eraser 23.09.2010 00:16:19 отговори + 0 0
Интересува ме има ли и други възможности да се купуват дискове на Stormspell Records в София и откъде?.Има доста интересни заглавия които бих си закупил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".