"Thrash Bash 2" със SPACE EATER и CONVIXION на 24 септември в "The Box"

9 сеп 2010, 08:01 ч. 231 / 5 4
пред./следв.
"Stormspell Records" организарат за втора поредна година концерт под надслов "Thrash Bash" в София. Събитието ще се проведе на 24 септември в клуб "The Box" с участието на сърбите SPACE EATER (класически Bay Area-траш) и гърците CONVIXION (веселяшки спийд/траш, определян като "пиянски метъл"). Ще участва и една съпорт група, която предстои да бъде уточнена. Началото е от 19:00 ч., входът ще струва 10 лв., по-долу виждате и постера. На място ще има и мини-борса със щандове на "Stormspell" и "Eat Metal Records" с редки оригинални дискове на "народни цени".


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Eraser 10.09.2010 13:47:39 отговори + 0 0
Интересува ме има ли и други възможности да се купуват дискове на Stormspell Records и откъде?.Има доста интересни заглавия които ме интересуват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormspell 9.09.2010 22:56:46 отговори + 0 0
Да, разбрах за хардкор концерта + Дрънкард в Порк Пай. Искам само да отбележа че ние ТРАШ БАША го организираме още от Юни и вече няколко пъти го "местихме" по различни прични.

Вече всичко ни е финализирано и уредено, имаме реклама за тази дата която ще излезне в новия брой на Про-Рок, поръчали сме плакати, групите са си взели отпуски и просто не можем да се местим повече.

Така че това е положението. За да направим нашето мероприятие още по-забавно и интерсно, решихме както предния път да дадем по ЕДИН ОРИГИНАЛЕН БЕЗПЛАТЕН ДИСК НА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА.

Така че срещу 10 лв при нас човек ще може да се сдобие със оригинален диск, и да се накефи на още по-яко траш шоу.

Дисковете ще бъдат на група ХАДЕС. Повече инфо за групата и диска тук: http://forums.katehizis.com/index.php?showtopic=1987
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hades 9.09.2010 17:41:56 отговори + 0 0
слейте концертите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2010 09:10:12 отговори + 0 0
е тогава има гръцки траш - DRUNKARD в порк пай + URBAN GREY, O.H., REJECTION... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".