Al Jourgensen е "разведен и щастлив", стартира нов проект

8 юли 2014, 09:48 ч. 1182 / 9 5
пред./следв.

   Лидерът на MINISTRY Al Jourgensen анонсира създаването на нов проект, наречен DUBWEISER. Дебютният албум на групата ще се казва "King Of Dubs" и скоро ще бъдат обявени повече подробности за него.

   В други новини, след като през февруари излезе от клиника за лечение на алкохолна зависимост, музикантът се въздържа от употреба на спиртни напитки. Той се е преместил да живее в Южна Калифорния и се е развел със съпругата си в последните 12 години Angelina Lukacin. Тя е и от създателите на лейбъла "13th Planet". В съобщение във "Фейсбук" Jourgensen заявява, че е "разведен и щастлив и всички заинтересовани дами могат да го потърсят".

 

al jourgensen



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 9.07.2014 16:10:52 отговори + 0 1
Този тип не спомена ли някъде, че "с друг мъж е несравнимо хубаво"?... А може би това се отнася до всички, които се чувстват дами... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бббб 9.07.2014 01:27:45 отговори + 0 1
Това че 'аааа' прави такава негативна оценка на човек който не познава говори повече за личните му комплекси, от колкото тези на някой друг.

И щом става приказка за 'право', то аз с право ласувам с 'не' за тоя палячо, които за 40 години не се е само-определил, както и за бозата, която е последния албум на Министри - сладникав и без определени естетически достойнства.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 8.07.2014 14:41:38 отговори + 1 0
Велик \\m// Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 8.07.2014 12:45:39 отговори + 1 0
Той може и да е налапал някоя ***** някога (което си е негово право между другото), но сигурно жените, които лапат неговия са повече и по-качествени от тези, които комплексарчовците като теб ще видят за 100 живота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mukarlama 8.07.2014 09:53:11 отговори + 0 0
Този тип нали се хвли, че обича да лапа *****! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".