Чуйте новата песен на MOTLEY CRUE "All Bad Things Must End"

7 юли 2014, 23:40 ч. 285 / 1 5
пред./следв.

   MOTLEY CRUE вече започнаха финалното си турне, което ще продължи няколко години и, което се твърди, че със сигурност ще е наистина последно за бандата. Групата вече представи на живо и последната си песен "All Bad Things Must End". Може да я чуете по-долу. Видеото е от изпълнението на MOTLEY CRUE по време на "Summerfest" в Милуоки на 4 юли.

motley-final

още за:

Motley Crue


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 11.07.2014 07:03:43 отговори + 0 0
Да си тъп явно означава, че каквато и "мисъл" да се опиташ да изразиш тя ще е като на бавноразвиващ се от началното у-ще. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 11.07.2014 02:26:03 отговори + 0 0
Да си известен явно означава, че каквато и простотия да направиш се превръща в новина...Харесвам ги принципно, но това звучи неразбираемо някси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.07.2014 15:49:50 отговори + 0 0
Да, велики са. Аре пак да дойдат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cruehead 9.07.2014 13:21:22 отговори + 0 0
Много здраво забиват! Нямам търпение да чуя цялото парче! Наистина са велики! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 8.07.2014 21:23:42 отговори + 0 0
В момента даже си гледам концерт на MOTLEY CRUE! Велики са!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".