Alan Parsons остави свой отпечатък в Залата на славата на НДК

27 сеп 2013, 17:53 ч. 237 / 1 4
пред./следв.
Днес свой отпечатък в Залата на Славата на НДК остави именитият композитор и звуков инженер Alan Parsons. На специално организирана среща с българските журналисти, той отговори на няколко въпроса и раздаде автографи на феновете си. Съвсем естествено, най-разписваната обложка се оказа тази на албума "The Dark Side of the Moon" на PINK FLOYD, за чийто брилянтен звук "вина" има именно Parsons. Утре той ще изнесе първия си концерт в България, заедно със своята група ALAN PARSONS LIVE PROJECT. Събитието ще се състои в Зала 1 на НДК. Началният час е 20:00, а билети можете да закупите от касите на "Ивентим" и НДК.
alan parsons hall of fame ndk

още за:

Alan Parsons


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.09.2013 11:53:13 отговори + 1 0
Който и да дойде в БГ българина все ще намери за какво да го оплюе ....станахме пълни злобари комплексари и каквото още се сетите...абе пълни нещастници... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

axl 29.09.2013 02:10:11 отговори + 1 0
това с целофана е една прекрасна мъдрост, която ще гледам да запомня, за да я предам на децата си .. аре стига глупости, не се ли уморихте !?!? То бива, бива да плюеш всекиго, ама за Н.В. господин Парсънс да бълваш гадости е тоталната ...... (попълнете празното място). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПФ фенченце 28.09.2013 11:33:56 отговори + 0 1
Да де, ама музиката им е бозавка. Голем праз че е записана добре. Лайното в целофан си остава лайно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Only When I Lose Myself 27.09.2013 20:33:17 отговори + 0 1
Като изключим комерсиалното, няма отношение в което The Alan Parsons Project да не са по-прецизни, по-музикантски, по-комплексни, по-мащабни и по-прецизни от Pink Floyd. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".