Албумът на ARCTIC MONKEYS "AM" е най-добре продаващият се албум на винил

19 апр 2014, 17:40 ч. 713 / 6 1
пред./следв.

   Според британската класация "Official Charts Company", албумът на ARCTIC MONKEYS "AM" е най-добре продаващият се на Острова албум на винил за първите четири месеца на годината. На второ място е "Rave Tapes" на MOGWAI, а на трето - "High Hopes" на Bruce Springsteen. Творбата на бандата от Шефилд, "AM", излезе на 6 септември 2013 г.и беше отличена като албум на годината през февруари 2014 г. на "BRIT Awards". Съответно ARCTIC MONKEYS взеха приза за група на годината.

arctic-monkeys-2013-am

още за:

Arctic Monkeys


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Веso 22.04.2014 19:13:41 отговори + 0 2
Не е музика, а ужасно мънкане... Добре че е "британско", че поне британците да си го харесват от пустия си шовинизъм... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".