INHALER и JEREMY? ще подгряват ARCTIC MONKEYS в Бургас

22 дек 2021, 13:37 ч. 1125 / 14 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ирландската банда INHALER и българите JEREMY? свирят преди ARCTIC MONKEYS

Вълнуващата млада банда INHALER са официалната група, която ARCTIC MONKEYS ще представи на концертите си през 2022 в Бургас, Прага, Пула и Истанбул. Интензивният и завладяващ инди саунд на дъблинската рок група е глътката свеж въздух, която ще подгрее публиката за ARCTIC MONKEYS на 12 август и у нас.

Въпреки че са заедно от 2012, още като тийнейджъри, INHALER успяха да запишат и издадат своя дебютен албум It Won ́t Always Be Like This едва този юли след усилена работа в студио по време на карантинния период в цял свят. Бандата, чиито вокалист и китарист е синът на легендарния Bono - Eli Hewson, влезе в Топ 5 на BBC Sound 2020, а албумът им е селектиран от NME в Топ 20 Най-добрите дебютни албуми на 2021.

Българският съпорт за концерта на 12 август ще са JEREMY?. През втората половина на следващата година те ще представят своя трети албум, като част от него ще може да бъде чута предпремиерно и в Бургас. Първите сингли ще се появят в началото на пролетта, с видеоклипове към тях. Цялата кампания ще бъде съпроводена с турне в България, голям концерт в София и турне в Англия, Ирландия, Германия и още няколко държави.

Припомняме, че ARCTIC MONKEYS идват за своя първи концерт у нас. Билетите за концерта на алтернативните рок герои се разпродадоха в рамките на няколко часа – окуражително събитие за адекватното концертно бъдеще в България.

Актуални новини за предстоящи събития, организирани от Fest Team, може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в събитието във Facebook.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".