ALCATRAZZ завършват първия си нов студиен албум от 34 години насам

21 яну 2020, 10:14 ч. 1357 / 8 2
пред./следв.

   Американската хард рок банда ALCATRAZZ в момента завършва работата по първия си нов студиен албум от 34 години насам. Очаква се творбата да излезе около средата на 2020-а. Миксирането е поверено на Andy Haller.

   Оригиналният басист на формацията Gary Shea се е завърнал в нея. Съставът ѝ включва още: Graham Bonnet (вокали), Jimmy Waldo (клавишни), Joe "Shredlord" Stump (китари) и Mark Benquechea (барабани).

   Специални гости в бъдещия диск са Chris Impellitteri, Steve Vai, Bob Kulick, Dario Mollo и янопския китарист Nozomu WakaiBonnet коментира, че новият запис ще се хареса на феновете на първите два албума на групата, особено дебютния, в който участва Yngwie Malmsteen.

   Последният дългосвирещ албум на ALCATRAZZ е "Dangerous Games" от далечната 1986 г.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 21.01.2020 20:40:33 отговори + 2 0
Между първия и втория албум разликата е от земята до небето! Първият е шедьовър, адски подценен албум, със страхотна енергия и без слабо парче. Вторият е недоразумение, имаш чувството, че слушаш една тотално изчерпана банда.
И все пак, с тези гост музиканти и с очевидния хъс на Бонет да твори, то може и да стане сносен албум. Очаквам го!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 21.01.2020 11:24:16 отговори + 4 0
Бонет казва само, че новите парчета ще се харесат на феновете на първите два албума. Ингви свири само на първия, във втория китарист е Стив Вай.
Жалко, че в записите няма да участва Кърт Джеймс. Но пък ще бъде интересно, ако излезе албум на Alcatrazz с Джо Стъмп и албум на Graham Bonnet Band с Кърт .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".