Александър Бахаров ще бъде специален гост на юбилейния концерт на ФСБ през октомври

27 мар 2017, 11:12 ч. 2024 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Виртуозният инструменталист и блестящ композитор Александър Бахаров ще бъде специален гост на грандиозния юбилеен концерт на легендите FSB, който ще се проведе на 7 октомври. Един от основателите на култовата българска група ще излезе на сцената на столичната Арена Армеец заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, за да изпълнят любимите на поколения българи класики.

За най-големия концерт на рок величията Бахаров споделя:

“Мисълта да свиря след 34 години отново пред българска публика първоначално ме стресна: тези млади хора в залата са съвсем друга генерация, с друг вкус, много от тях не са били още родени, когато свирех с ФСБ. След това обаче се сетих как се радваха младите на концертите на “Фондацията” в Мюнхен тази година, когато групата изсвири “Пак ще се прегърнем” и “След 10 години”. Това едновременно ме успокои и ме направи горд, че след толкова години музиката е издържала изпита на времето. Един такъв коцерт с FSB след толкова години е изживяване, тръпка!”

Александър Бахаров е басист, аранжор и съавтор в албумите на FSB до 1983 г., когато заминава да живее и работи в Германия. Талантливият музикант пристига у нас ексклузивно за епичното събитие.

Юбилейният концерт на FSB е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online [поръчай от тук]. Организатор - Moko Solution. Актуална информация за шоуто можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event .

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.

 

ФСБ



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Koko 18.01.2021 22:39:09 отговори + 1 0
Макар официално ФСБ да се разделят с Крайчовски след концерта на площад „Батенберг“ по случай влизането на България в Европейския съюз на 01.01.2007 г., отношенията помежду им изключително се влошават покрай смъртта на Петър Славов-Пъпеша през 2008 г.

Крайчовски смяташе, че групата е предала и него, и легендарния си барабанист...

Факт е, че около грандиозната си продукция в "Арена Армеец" за 40-ия им юбилей през 2017 г., Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев не просто не го поканиха, а дори не споменаха името му. "Все едно беше умрял...", казват горчиво негови близки.

Петър Славов - Аз вече нямам нищо общо с ФСБ. От Нова година. И не бих искал да си спомням за колегите си. Освен с Ивайло Крайчовски не поддържам връзка с никой от тях. Така че не ме питай за ФСБ!Не ме интересува това, че ме познават от ФСБ. Просто аз не искам да си спомням, че се познавам с тия хора.Не сме скарани. Те постъпиха по един много... начин.

Александър Бахаров - Вярно е, че напуснах Б-я, и то по убеждение, но ФСБ ме принуди да ги напусна няколко месеца преди това! Създадоха повод и го използваха веднага, но по този начин, без да предполагат, улесниха решението ми да емигрирам. Тази тема е много щекотлива и не би могла да бъде изчерпана в едно интервю.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 27.03.2017 12:53:02 отговори + 12 1
Тез "Грами герои", чисто имиджово, да вземат да изкарат Иван Лечев от "Гласът на България", да не се продължава да излага, въздишайки и превъзнасяйки се по разни посредствени "таланти".
Гледайки го и слушайки го там, имам чувство, че е добил някаква форма на деменция тоз индивид. Баси лелката е станал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрогаря Снегофф 27.03.2017 12:59:02 + 10 1
Те самите предавания го изискват това. Не само в Гласът журитата се превъзнасят и сипят похвали ала "Уау! Ти принадлежиш на световната сцена.", "Уникален си!", все едно пред тях стои не Димитричка от Павликени, а Принс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".