Alexi Laiho е бил все още женен за Kimberly Goss по време на смъртта си, според финландските закони

19 яну 2021, 11:01 ч. 1884 / 10 27
пред./следв.

   Финландският новинарски сайт "Ilta-Sanomat" съобщава, че бившият фронтмен на CHILDREN OF BODOM Alexi Laiho е бил все още женен за първата си съпруга Kimberly Goss по време на смъртта си през декември миналата година.

   Двойката сключи брак на 1 февруари 2002 г. и бе заедно до 2004-а. През 2017-а музикантът съобщи за женитбата си с австралийката Kelli Wright-Laiho. Оказва се обаче, че той не е имал фактически развод с Kimberly Goss. Осем месеца след сватбата им Laiho подава документи за развод, но малко след това ги оттегля и процедурата не е задействана. Така Alexi и Kimberly, които бяха заедно и в бандата SINERGY, са останали женени до края на живота на музиканта.

   Според близки до Laiho източници, той е продължавал да поддържа познанството си с Goss до последно. По време на кончината му, тя е била в Чикаго в Америка, а Kelli - в родната си Австралия. Снимките и публичните изяви на втората като съпруга на Alexi не са имали юридическа основа. Според финландските закони един брак не се приема за сключен, ако има основателна пречка това да се случи. Неразтрогнат предишен брак определено е повече от сериозна причина следващ такъв да не бъде признат. От това следва и че Kimberly е наследник на Alexi Laiho, респективно и на авторските му права.

 



Коментари   (27)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aries 11.02.2021 11:11:41 отговори + 4 0
Това са спекулации на Гос, които не сап отвърдени и всъшност не са наша работа. Не е редно да пускате клюки за личният живот на Алекси! За кой е бил женен няман ищо общо с музиката!

Алекси живееше от три години с Кели Райт - Лайхо, подготвяха сватба и той осинови детето й. Връзка от преди 18 години няма давност. Никой ли ен се запита защо Гос липсваше през цялото това време, и изведнъж се появи точно в деня, в който обявиха смъртта му и започна да сипе кал по скърбящата вдовица? Къде беше тя да каже вси1ки тези неща, докато Алекси беше жив да отрече или потвърди?

Много мразя подмолни хорица, които нямат очите да застанат з ад думите си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 19.01.2021 18:09:57 отговори + 4 0
Ха, аз я харесвах Кимбърли Гос преди години, пък тя нещо изчезна от музикалната сцена. Поне аз не съм чувал нещо за нея... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 19.01.2021 13:28:38 отговори + 7 0
Лошо за Алекси и за нас. Да поздравим Кимбърли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 19.01.2021 12:11:42 отговори + 8 0
До редакцията:
доколкото си спомням Alexi се ожени за Kelli през 2017г. а не през 2007г.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.01.2021 11:12:42 отговори + 8 28
Не, че на някого му пука в какви отношения и с кого е бил...

И все пак, тоя пич наистина е имал проблеми с алкохола, предвид, че се е хванал с това гуси. Но може би и той не е могъл да избяга от житейските проблеми - пияните мъже никога не си лягят с грозни жени, но е друга история до какви се събуждат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


азаз 19.01.2021 11:30:51 + 18 3
Ти па големия естет ще се извъдиш,разбирач и прочие.Добре че не всички са толкова жестоко ограничени,че света щеше да е свършил отдавна Жалка работа си ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 19.01.2021 11:42:53 + 18 3
Ще речеш, че ти нон стоп си лягаш с красиви жени и модели. Жените също харесват хубави мъже, ама много ме съмнява ти да си един от тях. Иначе всеки е с огромни претенции Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 19.01.2021 11:48:59 + 6 4
Оф тоя "разбирач" пак се самопровъзгласи за Говорител на всички и знае кой какво го вълнува.
А тука става дума не само за отношения, а и кой за кого е бил женен. Респективно на правата на всичките песни на Алекси сега кой е наследник.
Или пък на кой му пука, че Кърт Кобейн беше женен за Кортни Лав? Се тая. Няма никакво значение след смъртта му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 19.01.2021 11:52:30 + 4 2
вярно си яко ограничен щом сватба и ons са на едно ниво в главата ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.01.2021 12:43:18 + 4 30
1. Харесван мъж съм и никога не съм се оплаквал от липса на дамско внимание.
2. Търся си само красиви жени, в голяма част от случаите ми се получава. В останалата част пробвам с други красиви жени и пак ми се получава.

Надали някой ще ми вземе думите насериозно, но и надали ще тръгна да ги доказвам. Достатъчно задоволен съм откъм комплименти и дамска близост, че да тръгна да се пъна насред страница за коментари.

Колкото до Алекси и жените му, факт е, че Кимбърли не е красива. И е факт, че мъжете не биха се задоволили с грозна жена, освен ако не са мухльовци. Трети факт е, че имаше проблеми с алкохола. Четвърти е, че алкохолът влияе зле на мъжката преценка за дамската естетика.

Всички искаме да спим с най-красивите жени, които сме виждали на живо или на екран, не е ли така? Просто на малко мъже им се отдава такава възможност, Съгласете се.

Колкото до съпружеските отношения и наследяване на правата - на никого не му влиза в работата, освен на близките на починиалия. А ние не сме такива, ето защо тази новинка си жълтее. Но пък не ми пречи да коментирам, след като виждам огромно поле с подкатаната " коментар".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 19.01.2021 12:55:51 + 12 2
Пак умрЕ циганката дето те хвали. Забрави нещо за великата си обща култура да кажеш. Утре сигурно в един ден ще откриеш лекарства за Ковид, СПИН и рак. Осанна!

И пак си показваш невежеството. Наследтвото и правата върху музиката са от голямо значение за музикалните новини. Айде сега напиши още 100 параграфа ученически обяснение в стил 6-ти клас.

А да ти прави впечатление, че не пак а отново първата ти простотия хората я скриха с отрицателен вот? Или това не са хората, а грозните жени, на които не си им вързал и сега са ти сърдити
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 19.01.2021 13:06:06 + 17 0
"Колкото до Алекси и жените му, факт е, че Кимбърли не е красива. И е факт, че мъжете не биха се задоволили с грозна жена, освен ако не са мухльовци."
__________________________________________________________________

Признавам ти го, ти си изключително кухо парче. Повърхностен и кух.
То и Алекси не беше красив, но какво от това? Искаш да кажеш, че само красивите хора се женят? Явно не е така, защото по улиците сновят доста чупени гени.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 19.01.2021 13:44:44 + 15 2
Георги, Еволюцията доста ти се е подиграла... Или вашите са те изпускали и си падал на главата си... Няма друго обяснение за еволюционната ти ограниченост... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Една Жена 19.01.2021 14:25:06 + 18 2
Ти си изключително, повтарям изключително, потретям - изключително елементарно и малко човеченце. Ето ти нещо от инстаграма на Кимбърли:
''One more thing I want to share. While a little hesitant to do so, but I think it’s i
mportant to pay tribute to what a good heart Alexi had. Over the years I had struggled on and off with my weight. I suffered from extremely low self-esteem and a very poor self body image. Fans would write some of the most cruel things about my appearance online referring to me as a fat pig or disgusting cow and they often wondered how he could ever be with someone who was so fat and ugly. I am NOT writing this to get pity or to fish for compliments. Rather, I think it’s important for people to know this beautiful side of his character, that no matter what I looked like he never made me feel disgusting or overweight. He always encouraged and uplifted me when I would break down crying after seeing those awful messages. I would often ask him how he could be with someone who looked like such a mess and he acted as if he didn’t even know what I was talking about. Seriously, this was a good fucking dude through and through''
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 19.01.2021 15:06:19 + 10 1
Възпитавали са ме да не удрям падналия. Затова ще изчакам да се изправи и тогава ще го ударя пак
Ама за пръв път виждам толкова харесван от жените и успешен мъж и с такава величава обща култура да бъде така мощно и масово оплют.
Случаенос? Не мисла
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.01.2021 15:15:51 + 3 16
Чак пък паднал и чак пък оплют...
1. Алекси имаше проблеми с алкохола.
2. Кимбърли изглежда зле.
3. 1. и 2. са факти. Дори и да не е редно да обиждаме момичето, тя не е хубава и толкова. Ревала е и е била наранявана, защото знае, че всичко това, което чете е истина.
Тук и удари и биячи вилняли, пък аз нвразбрал... Аре стегнете се. Нито едно от твърденията ми не е лъжа или неистина. Тръшкането ви и квалификациите не променят фактите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 19.01.2021 15:32:45 + 12 0
Гошко, beauty is in the eye of the beholder. Айде сега върви да чишкаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.01.2021 15:36:28 + 1 14
Торьо, това го казват само грозните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 19.01.2021 16:16:16 + 13 1
Ха

Това е израз-постулат който аз цитирам, но както и да е. Хората те нападнаха с право - за теб Кимбърли може да е грозна, но това не е абсолютен факт. За някои (доказано) тя е била красива и желана.

Животът има своя начин да научи хора като теб на смирение и приемственост на общоприети и универсални истини, че дори и поведения които красят човека повече отколкото каквото и да е друго. Едно е да кажеш "моето мнение е...", съвсем друго - това са факти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.01.2021 16:56:21 + 1 15
Това за бихолдъра знам какво е и откъде идва, дишай. Някои могат да намират Ким за хубава, но тя няма данни за секссимвол. И това твърдение е доста близко до обективна истина.
Колкото до изказването й, нямирам за невъзпитано да говори за себе си и да се самосъжалява в пост, който е посветен на съпруга й. Когато споменаваш добрите черти на мъртвия, говориш само за тях, а не използваш възможността за капка атеншън хоринг. Но и за това пак ще бъда оплют, сигурен съм. Надявям се да притежава т.нар. "вътрешна красота", защото външната й е под съмнение...
Колкото до културата, бях я споменал в съвсем различна светлина, но кой да мисли... надали феновете на Найтуиш..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 19.01.2021 17:05:58 + 5 1
няма как да не бъдеш оплют като показваш дразнеща снисходителност, която изхожда от недораслост, след време ще cringe-ваш над писаниците си, или пък няма, зависи дали пораснеш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пльок 19.01.2021 17:34:23 + 9 8
Страшно ме кефи как масово рицарите на бял кон се сурнаха да защитават въпросната мадама и да се въобразяват като супер морални и духовно извисени индивиди, но в реалния живот дори няма да погледнат жена с нейното телосложение като нещо повече от "женски пич". Аре малко по-сериозно... Като се почнат пошлите коментари за Симончето от Епика, мълчите и си бъркате в гащите, нали тъй? Тогава не е долно, грозно и повърхностно, мхм. Не знам кого се опитвате да будалкате... сайтът е анонимен, споко. Всички си мислят това, което казва Георги, само дет той е достатъчно прост и да го напише по тоя аграрен начин. Та да, Кимбърли не е конвенционално красива, факт. Който спори с това - лъже долно. Явно има други качества... и страхотен глас. Жалко за Алекси в крайна сметка - в доста интервюта говори, че е започнал да повръща кръв преди и по време на концерти заради епичните запивания. Може би смъртта му е следствие на това. Огромна загуба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 19.01.2021 17:50:31 + 9 1
Подкрепям всички, които мислят, че на Гошко мисленето не му се удава особено и е по-добре да се опита да си намери друго призвание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.01.2021 17:51:52 + 1 13
Прост аграрник, или селянин, май-май хората не си признават, че са съгласни с мен.

В една предишна дискусия излязох малоумен само защото не паднах в капана да се доказвам на аутисти, а карах по темата, ама кой да загре... Отивам да си чукам красивите момичета, присъствието и визията ми го позволяват, пък вие си бъдете морално извисени философи. В крайна сметка нали съм стагнирало недоразумение на еволюцията...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 19.01.2021 19:20:01 + 12 1
Красивите момичета Левислава и Деснислава ли се казват, Гошко?

И по темата карал, дето в коментарите под новина, която - реално погледнато - е бая важна за групата на починалия и феновете й, седнал да се самозадоволява с коментари за нечий външен вид, та после му излиза пара от ушите, като го наврат на кучето отзад. Евала. Продължавай да беснееш сега.

А новината, прочее, е важна. Не е да не сме виждали Уенди Дио или Кортни Лав...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.01.2021 22:11:59 + 1 8
Мне точно. Тийнейджърския хумор си го запази за приятелите. Това за кучето също не се получи.

Ким си е грозил и толкова. Алекси е алкохолик.

А на никого оттук не му влиза в работата кой наследява авторските права. Ако на някого му влизаше, умници, щяхте да водите лични разговори с юристи, наследници и музиканти.

Тъжно е, че Сандо почина. Дано е видял и по-яки жени... ама така като се говори колко е пиел, не ми се вярва много-много..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 19.01.2021 22:56:56 + 6 1
Готино е как ми избесня с по-дълъг коментар от моя, само за да ми обясниш колко не ми се било получило, като ти казах да продължиш да беснееш. Продължавай сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".