Alexi Laiho: "Новият албум на CHILDREN OF BODOM ще бъде по-рокендрол"

1 юни 2018, 10:38 ч. 1269 / 8 5
пред./следв.

   Финските мелодет майстори CHILDREN OF BODOM са в собственото си "Danger Johnny Studios", където заедно с продуцента Mikko Karmila привършват работата по новия си, десети студиен албум.

   В скорошно интервю, фронтменът и основен китарист на групата Alexi Laiho сподели, че музикалната насока на новата творба е по-рокендрол в сравнение с предшествениците ѝ, но това не значи, че музикантите са загубили традиционното си мелодет звучене.

  Очаква се наследникът на "I Worship Chaos" от 2015-а да бъде издаден по-късно тази година чрез "Nuclear Blast". Предстои да бъдат обявени повече подробности.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 5.06.2018 11:17:17 отговори + 0 0
Те и без това напоследък са толкова леки. Явно има още накъде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 1.06.2018 18:08:32 отговори + 5 1
Определено COB са далеч от силните си години, но пък какво от това. Музиката остава и няма срок за годност. Освен това последните албуми не са толкова зле, а Halo of blood и I worship chaos са си даже доста прилични. Освен това правят размазващи концерти, които са и музикално на върхово ниво. За разлика от много по-популярни изпълнители като Макс Кавалера примерно, на чиито концерти разбираш коя е песента някъде към средата. Дано пак да дойдат след излизането на този албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Goatmoon 1.06.2018 11:13:27 отговори + 6 8
Тези ги харесвах до "Hatebreeder",после станаха безинтересен комерс.С годините забелязах доста фенове,които са на същото мнение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 1.06.2018 11:17:07 + 7 8
От Hatecrew нататък положението е на зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 1.06.2018 14:04:28 + 3 5
Мда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".