Детайли за издаването на последното шоу на CHILDREN OF BODOM

27 окт 2023, 15:42 ч. 536 / 9 1
пред./следв.

   На 15 декември 2019 г. в Хелзинки се състоя последния концерт в кариерата на емблематичните финландци CHILDREN OF BODOM. След това събитие, трима от музикантите напуснаха групата, а покойният Alexi Laiho продължи напред с BODOM AFTER MIDNIGHT, тъй като бившите му колеги притежават правата за името на бандата.

   Още в края на миналата година барабанистът Jaska Raatikainen, басистът Henkka Seppala и клавиристът Janne Wirman обявиха, че шоуто ще бъде издадено под формата на концертен албум. Най-сетне са ясни подробностите за диска.

   "A Chapter Called... Children Of Bodom (Final Show In Helsinki Ice Hall 2019)" ще се появи на музикалния пазар на 15 декември чрез "Spinefarm Records". Изданието излиза с одобрението на наследниците на Laiho, както и на останалите трима музиканти. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката:

01. Under The Grass And Clover
02. Platitudes And Barren Words
03. In Your Face
04. Shovel Knockout
05. Bodom Beach Terror
06. Everytime I Die
07. Halo Of Blood
08. Are You Dead Yet?
09. Blooddrunk
10. I Worship Chaos
11. Angels Don't Kill
12. Follow The Reaper
13. Deadnight Warrior
14. Needled 24/7
15. Hate Me
16. Hate Crew Deathroll
17. Lake Bodom
18. Downfall

 

 

cob live - a chapter called children of bodom

CHILDREN OF BODOM

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


NSBM Enjoyer 30.10.2023 08:43:12 отговори + 0 0
Дали ще е само аудио или ще има и видео като Rebirth of dissection? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".