Alice Cooper, Joe Perry и Джони Деп ще участват на "Rock in Rio" като HOLLYWOOD VAMPIRES

15 фев 2015, 12:51 ч. 885 / 9 3
пред./следв.

   Шок-рок легендата Alice Cooper, китаристът на AEROSMITH Joe Perry и актьорът Джони Деп (Johnny Depp) ще се съберат на сцената на фестивала "Rock in Rio" като HOLLYWOOD VAMPIRES. Следващото издание на събитието в Бразилия ще се проведе на 18-20 и 24-27 септември тази година. Точната дата, на която ще се изявят "Вампирите", все още не е уточнена.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gary Oldman 15.02.2015 15:26:48 отговори + 2 11
Деп не става за актьор, всяка роля я играе по един и същи начин... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 15.02.2015 16:41:09 + 6 1
Деп става за актьор, много добър актоьр е! Но той не става за музикант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Академията 15.02.2015 22:41:36 + 1 1
Актьор не става за роля, всеки Деп начева по една и съща игра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".