Alice Cooper стана дядо

5 фев 2015, 17:19 ч. 729 / 3 3
пред./следв.

   Според Fox10Phoenix.com, Alice Cooper е станал дядо преди няколко месеца, когато на сина му Dash са се родили близнаци - Riot и Falcon.

   Dash Cooper коментира избора на имената на децата: "Решихме да напишем 30 имена на момчета и да се спрем на едно. Falcon беше единственото име, с което се съгласихме и двамата." Колкото до Riot, майката Sheryl Cooper чула думата на един концерт и веднага я харесала като име.

   Сокол (Falcon) е име, което макар и рядко, се среща и у нас. Да наречеш детето си Бунт (Riot) е странно, но и други деца и внуци на звезди носят нестандартни имена.

 

alice-cooper

още за:

Alice Cooper


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Silver 5.02.2015 19:14:36 отговори + 1 0
да, примерно детето на Канье е компас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ъъъ 5.02.2015 19:18:58 + 4 0
Кой/коя е Канье? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 6.02.2015 19:59:19 + 0 0
Колегата по-=горе, говори за сина на рапъра Канйе Вуест и американската "Златка" Ким Кардашян, кръстен с меко казано абсурдното име South-west, буквално северозапад! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".