BLEAK REVELATION ще подгряват на концерта на NEGURA BUNGET и GRIMEGOD

5 фев 2015, 12:31 ч. 641 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Младата екстремна банда BLEAK REVELATION ще се присъедини към концерта на NEGURA BUNGET и GRIMEGOD на 12 март.

След няколко паметни гига с местни банди и позитивния прием на сингъла "Defied By Clouds" от миналото лято, четворката като че ли изчезна от полезрението на ъндърграунд маниаците у нас... до този момент.

Преди броени дни софиянците обявиха подробностите около дебютния си албум "Afflictive Seclusion", продуциран от белгийския метъл гуру Deha (CLOUDS, DEOS, K.F.R., IMBER LUMINIS, MALADIE, VAER, YHDARL, etc.). Творбата официално ще види бял свят на 5 март 2014 и е насочена към почитателите на групи като OPETH, KATATONIA, OCTOBER TIDE, NOVEMBERS DOOM И MY DYING BRIDE.
 
Шоуто в "Bar Zar" ще предостави на феновете първата и единствена в близко бъдеще възможност да чуят на живо албума в неговата цялост. Коктейлът от тежка меланхолия и първична агресия в сета на родната банда ще допълни магическото изпълнение на гостите от северната ни съседка.

Билетите са в продажба онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена от 18.50 лв. на предварителна продажба, а в деня на концерта цената ще е 20 лв.

   По-долу може да чуете песента "Defied By Clouds" и да добиете представа за стила на групата.

 

 

negura-bunget-final-poster



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Злият 5.02.2015 22:07:55 отговори + 6 1
Ефрем, твоята банда да не би да е била съпорт на Rolling Stones по тяхно желание в Куртово Конаре? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ефрем 5.02.2015 20:04:15 отговори + 3 6
Тия пичове е крайно време да осъзнаят, че още не стават за сцена. Торден нещо е уредил по баджанашката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джоро 5.02.2015 13:52:00 отговори + 4 6
хохо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".