Alice Cooper в по-добра форма от всякога преди гостуването в Каварна

11 юни 2008, 10:43 ч. 232 / 4 5
пред./следв.
Организаторите на "Kaliakra Rock Fest 2008", който ще се проведе между 5 и 7 юли в Каварна с главни участници MANOWAR, Alice Cooper, IN FLAMES и SLAYER, "Joker Media" разпространиха следната информация:

   Кръстникът на шок рока – Alice Cooper, който ще бъде в центъра на рок-събитията в Каварна на 6 юли тази година, се чувства по-добре, отколкото на 29! Това сподели самият той, в наскоро дадено интервю за американската преса. В разгара на тазгодишния "Калиакра Рок Фест 2008", феновете на Мистър Купър, ще могат да се убедат сами в младежкият му рок-дух и форма. Символът на шок рока, който в момента приключва работа по последния си албум "Along Came A Spider", избра точно Каварна да бъде стартова, отправна точка за предстоящия му "worldwide tour". В България култовият Alice Cooper ще бъде обграден с 'най-яките музиканти', както сам ги нарича, а че наистина са яки, можем да се уверим и сами. Eric Singer – на барабани (впрочем и барабанист на KISS, свири с Alice Cooper от 19 години), Chuck Garric - бас (свирил с Ronnie James Dio), китаристи ще са Keri Kelli (свирил с групата на Slash) и Jason Hook. За бандата си още добавя: "Мисля, че веднъж, когато вече си навлязъл в бизнеса - в крайна сметка винаги откриваш и попадаш на велики музиканти". През май, легендарният Alice Cooper и прочутия китарист Slash, изнесоха специален благотворителен концерт в подкрепа на музиканти и хора от музикалния бизнес, лекуващи се от някаква зависимост. Самият татко Alice, се пребори със зависимостта си от алкохола още преди години, а в тази връзка споделя мислите си в настоящия момент: "Всяка голяма рок звезда, винаги стига до момент, в който трябва да реши да завие на ляво или на дясно. В този момент с теб или е свършено или продължаваш напред. Сега наистина се чувствам по-добре от всякога..."

   Преди Alice Cooper, който ще вилнее в сърцето на "Калиакра Рок Фест 2008" на 6 юли, на сцената на 5-и ще се стъпят MANOWAR, HOLYHELL и SIXTH SENSE, а на 7 юли - SLAYER и IN FLAMES. Организаторите на мащабното събитие – Община Каварна и "Жокер Медиа" напомнят, че билети за фестивала се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Еднодневният билет за "Калиакра Рок Фест 2008" (за един концерт) е с цена 50 лв. Комбинираният билет за два дни от фестивала (за два концерта по избор) е с цена 70 лв. Общият билет за трите дни на "Калиакра Рок Фест 2008" (за всичките три концерта) е с цена 90 лв.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.06.2008 13:32:25 отговори + 0 0
Дядо, дядо, ама психопат! Заради него ще ида до Каварна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

invertedquestionmark 11.06.2008 12:58:03 отговори + 0 0
Безспорно един от най-големите. И определено е пример за това, че религията понякога има и положително влияние. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 11.06.2008 12:57:07 отговори + 0 0
Мощно бушониран ... :-)))m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

she 11.06.2008 12:19:43 отговори + 0 0
Той си е дядо вече , но нямам търпение да го видя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 11.06.2008 10:51:08 отговори + 0 0
чичко Alice е велик!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".