Тома и AKAGA ще подгряват DEF LEPPARD и WHITESNAKE

11 юни 2008, 09:36 ч. 837 / 9 65
пред./следв.
Според информация, съобщена от bTV, победителят в "Music Idol" Тома, заедно с група AKAGA, ще подгрява предстоящия на 4 юли концерт на DEF LEPPARD и WHITESNAKE. Шоуто ще се състои на стадион "Академик" в София, като то е в рамките на организираната от "SME" "Arena Muzika 2008" и "Tuborg Green Fest".
   Наскоро всички регулярни билети за концерта на DEF LEPPARD и WHITESNAKE бяха изчерпани, което доведе до пускането на количества от ценните хартийки, предвидени за продажба в деня на събитието и на по-висока цена.

Благодарности на: Arcturus


Коментари   (65)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


татяна христова 3.07.2008 21:43:02 отговори + 0 0
дали ще дойдат? Дали няма да се уплашат от последната издънка на правителството? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sweet Little Rock & 17.06.2008 14:21:05 отговори + 0 0
Все ми е тази кой ще подгрява на концерта. Когато копувах билет не бяха обявени подгряващи банди. И се радвах. Дикретно се качва една от великите банди и ми скъсва бичкията. Все се надявам и да си остане така. Не че имам нещо против Тома, жив и здрав, съгражданин... ама Акага???? Подгряват две рок легенди в лицето на Лепард и Снейк... Аре бе!!!! Мизерия. Само онова лоено топче Фънки може да го измисли това и то 15 дни преди концерта.
Е ако няма подгряващи ще се побъркам от кеф Все пак отивам за Def Leppard and Whitesnake... достатъчно ми е, че по пътя ще се подгрея с тях!!!
Ако все пак има подгряващи, дано да е някоя от заслужилите и големи банди в рок музиката у нас.
А все пак ако е Тома и Акага... ще си сложа слушалките за около 30-40 мин хахах, не мисля някакви ташаци да ми скапят кеф - който очаквам от 2006-а
Айде Ще се видим на 4-и
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 13.06.2008 14:21:19 отговори + 0 0
Има много добри рок и метал групи в България, просто някои хора (tobias sammet) не са се интересували достатъчно, защото са заети да слушат чуждестранни банди! Що се отнася до Тома - момчето просто получи шанс и аз се радвам за него, защото поне според мен има глас. Не мога да ви разбера повечето, които пишете тук ... аз рядко оставям коментари, но пък винаги чета какво са писали другите. И на всяка тема ще се появи някой, който до обиди някой или да е недоволен все от нещо, което даже не го засяга
Плюйте си, все пак има свобода на словото, ама вие злоупотребихте с нея вече
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.06.2008 17:27:29 отговори + 0 0
как ве...продължавайте да го плюете и още повече даже. Така го правите още по-известен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 12.06.2008 14:52:17 отговори + 0 0
На Тома рамо му дават Whitesnake и Def Leppard, защото си нямаме Lordi и Sonata Arctica. Или фактът, че ще подгрява точно тях, не е добър старт?

Добре бе, хора, това е единственият млад български рокаджия, достигнал до такава популярност... Защо трябва да го разпъвате на кръст? Изчакайте албума, изслушайте го и тогава плюйте. Не бил метъл, не знам си к`во си! `ми вие к`во сте? Повече метъли ли сте? А? Какво щяхте да правите на негово място? Да откажете дуета? А знаете ли какъв договор е подписал? Не, нали? Обърнахте ли внимание колко "щастлив" беше? Не? Естествено. Пял чалга... `ми така казаха в състезанието, той нямаше избор. Ама как я изпя? Та Фънки, дето през целия концерт пускаше само саркастични забележчици, се зарадва истински. Аз се зарадвах и повечето хора, с които говорих за това - също. Проблем?

Та така... Дано издаде истински рок албум, а не някоя поп-лигня. Пък после ще си говорим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


cherep 12.06.2008 12:42:35 отговори + 0 0
@florimel
А, не ти бях видял предишния пост
ама се подразних много от такъв начин на мислене - "ми няма Соната у булгаристан, кво да напраиме"

та един съвет към всички, оплакващи се, че няма Соната (или каквото и да е друго) у булгаристан - ми направете си, да не сте сакати! а и да сте - кво от това, вижте в деф лепард кой бие барабаните с една ръка

а който смята че пее по-добре от тома или че може да се продава на асиз по-малко от него - да се покаже да го видиме. да не се срамува.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 12.06.2008 12:03:44 отговори + 0 0
@cherep: Именно!! Някой се опитва да направи нещо (в случая Тома с някакъв екип около него - бил той добър или лош) и преди да е излязъл какъвто и да е резултат, всички писват против него, че бил ненам си какъв си. Айде не съдете, преди нищо да сте видели - това е призивът ми във всичките ми постове.
Колкото до изказването ми, че нямаме Lordi и Соната, то не е оплакване, а безпристрастна констатация на действителността. Във Финландия като си избраха метъл айдъл, после поне имаше кой да му даде едно рамо - това все пак е страната, за която метълът е сред най-представителните "стоки за износ" в последно време. Ние отдавна нямаме нищо осбено ярко на рок сцената, ако има добри групи, те лежат на стари лаври. Затова с малко притеснение чакам какво ще му произведат на момчето, защото не знам дали БГ има "специалисти" в този жанр, които да са достатъчно актуални. Но няма да го съдя, преди да съм чула албум или поне едно авторско парче от него. Това е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cherep 12.06.2008 11:52:37 отговори + 0 0
@florimel
@всички плачльовци

ми направете си Lordi и Соната, #$@#@?@@$%!!!!
направете си и металика и слеър и кaвото ви хареса!
кво само циврите
отивате, купувате си по една китара и действате. просто е.
само дето трябва да направите нещо наистина яко и със сърце и със огроооооооооомни топки, а не да роните сълзици по един, наистина "трю", начин

немало тва, не давали онова, тоа бил продажен, оня бил дърт...
ебаааааааахти ревлите сте болшинството!

който нещо не му харесва как е направено - или се хваща и го прави по-добре, или се маха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 12.06.2008 11:11:11 отговори + 0 0
BlackAdder, ми ние като си нямаме Lordi и Соната... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 12.06.2008 10:58:59 отговори + 0 0
Това само показва колко истински е спечелил - понеже не е кой знае какво и сега се чудят как да го лансират. Друга история е Ари К. - момчето втори албум ще издава и дано е още по-добър от първия, където му оказаха подкрепа хора от Лорди и Соната, а тук подкрепа на Тома оказва Васко Циганина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 12.06.2008 10:21:40 отговори + 0 0
Всяко едно обобщение (за бг музикантите, певците, жените и т.н.) по презумпция е грешно. Винаги има изключения и да се надяваме, че Тома ще е от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tobias sammet 12.06.2008 02:22:52 отговори + 0 0
Абе айде стига с тоя Тома, пее момчето ама не е някъв вокален талант или гигант. Нищо особено... Финландеца Ari Koivunen е значително по-добър и като техника и като бленда, ама в БГ толкова. Не може да се говори за завист - то няма за какво, ако Тома имаше силен глас, чиста топла бленда, продължително вибрато, играещ гръклян и по широк диапазон - тогава вече работата щеше да бъде сериозна ама сега - защо изобщо се палите, метъла победил в music idol и подобни глупости - не ви ли е ясно отдавна че БГ музикантите са лошо качество. Слушайте само западни банди и се кефете на метъл от висока класа. Тома не може да стане втори Kiske или Dickinson, така че кво толкова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 23:41:45 отговори + 0 0
винаги можеш да влезеш след подгряващите. И това ми било фактор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dimmu borgir 11.06.2008 20:20:44 отговори + 0 0
ама че помия! ако някой се е колебал дали да отиде на тоя концерт, сега със сигурност ще се откаже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 19:36:14 отговори + 0 0
няма да подгряваш, защото не са те избрали за Music Idol, но искаш да си на негово място, нали? да, ама нямаааааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DanceOfDeath 11.06.2008 18:38:39 отговори + 0 0
Боли ме междукрачието че Тома ще подгрява...И аз пея хубаво примерно ама няма да подгрявам щото не лижа задника на Азис. Ай у левооо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 18:38:32 отговори + 0 0
олелелел Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 11.06.2008 17:30:52 отговори + 0 0
Днес е едва 11 юни, а вече 3 от топ 10 най-четени новини за месеца в този сайт са свързани с Тома... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

puncho 11.06.2008 17:18:43 отговори + 0 0
ако беше излязъл с групата си щеше да е интересно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 11.06.2008 17:09:58 отговори + 0 0
Много ясно, някакъв проблем?!? Пожелавам на Тома да постигне и една хилядна от величието на METALLICA! Лошото е, че "кънтрито" е доста по-популярно от гъзис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.06.2008 16:57:51 отговори + 0 0
ебати какви работи чета тука...сравнение между Тома и Металика О.О ... приликите знаете ли къде са...Тома направи едно чалга парче за пари...Металика направиха няколко албума с кънтри (демек американска чалга) за още повече пари. Всички правят всичко за пари...това е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моето име? 11.06.2008 15:39:15 отговори + 0 0
Черната овца? Аа опа то групата беше АХАТ аххах.. Нито Ахат, нито Тома, нито БТР не ща.. Нещо по-стойностно ако може! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МИКА 11.06.2008 15:28:54 отговори + 0 0
Малките курабии ще праят скречове на мокрите си п***и.
Иначе - добре е да видим нещо ново все пак. Ай сиктир с тея БТР.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 11.06.2008 15:22:23 отговори + 0 0
Тука стана като в коментарите за Manowar и Metallica - противоречиви до немай къде... Така де... Я се успокойте малко. И аз също... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mordiro 11.06.2008 15:11:40 отговори + 0 0
България "обича" своите що годе успели личности Комерсялен ли е Тома? Да. Но това не пречи да е професионалист. А че има кофти Имиджмейкъри от Вирджиния - негова си работа. Злобейте колкот искате. Пича успя и сега си взима големите пари, докъто вие гледата грозно пред компютрите. Капиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tumnasianka 11.06.2008 14:47:51 отговори + 0 0
ТОМА ние сме с теб! И..това в никакъв случай не е написано от няква 13г. пикла, държа да подчертая! (22г.)!!! Колкото и да плюете и завиждате, това е положението. Целия на народ и самосъзнание е изтъкано от завист към другия и от идеата, че знаем и разбираме всичко, само дето сме много далеч от истината! Сключвайки договор с Вирджиния, БТВ и т.н. всеки участвал в подобен род предавания има ангажименти, след полагането на подписчето. И голяма работа, че бил в шоуто на Азис. И к`во от това? Колко хора съм виждала след третата чаша от дадено алкохолно питие да танцуват на чалга, ама иначе са големите разбирачи от музика. Аман от такива. И...искате да ми кажете, че като сте "най-големия" метал или рокаджия нямате познати, роднини, колеги и приятели които да слушат чалга? Нито един? Че като им ходите по рожденните дни не слушате пак такава музика, просто защото никои не е длъжен да се съобрази само и единствено с вас. И кво...не разговаряте с тях, за да не предадете музиката ли? Нямам думи просто.
Аз си уважавам нашата си музика, но..не бих паднала толкова ниско, за да плюя по човек, който малко или много е положил труд, за да стигне до там където е сега, а именно в началото и сега...какво? Няма пък да пее на концерти. Ми защо пък не. И той си има група и тои има авторски парчета и е свирил по дупки и клубове и той от малък се занимава с музика, ама тва никои не го вижда.....
Аре...стига, че ми писна от тоя абсурдистан български.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Row 11.06.2008 14:46:10 отговори + 0 0
И мен /също като Люба/ ме вълнува информацията за билетите. Какво е положението?
А за подгряването на Тома - очаквах го. Все пак SME е организатор, а Фънки беше член на журито... Тома ще има да пее без пари по техните концерти до дупка. Но хора, концерт на WS и DL не би могъл да има нещо общо с Азис, Иван и Андрей или някой друг от това голямо просташко котило.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 11.06.2008 14:42:46 отговори + 0 0
Ей го, даже и Азис се изказа за новината...

Добре бе хора, к`во толкова! Не, сериозно! Бил при Азис, хубаво... А вие изобщо гледахте ли изпълнението му там или си плюйкате по инерция? Видяхте ли в какво настроение беше? Мислите ли, че е отишъл там по собствено желание? Беше ОЧЕВИДНО, че не се радва от това, което прави, че някой го е пратил там без изобщо да се поинтересува от неговите желания и вкусове. `щото това, което направи с песента на Азис, беше пародия. Поне в началото. И то хубава пародия, а и накара дори мен да се радвам искрено на тая песен. Нито с желанията на хората, които го избраха. Но ще е жалко, ако го запомним само с това. Не забравяйте, че същият този Тома, когото плюете сега, направи невероятно изпълнение на "Crying in the Rain". Не забравяйте, че с тази песен изправи цяла зала на крака - а хората в тая зала надали са били само почитатели на рока.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Люба 11.06.2008 14:42:12 отговори + 0 0
Благодаря ти Дани! Макар, че се обадих в един от офисите на СМЕ и някаква си там нелюбезна офис-мадама ми каза, че това било непотвърдено инфо! :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 11.06.2008 14:18:47 отговори + 0 0
Абе билети ще има колкото е нужно! С всеки концерт на S.M.E. е такава истерия и в деня на концерта винаги се продават билети. И на Депеш и на MAIDEN беше така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Люба 11.06.2008 13:49:01 отговори + 0 0
Хора, днес вече билети няма! Сигурно ли е инфото,че ще има допълнителен тираж, който ще се продава на 04.07 и къде евентуално се продават (на касите на стадиона или ?)Благодаря предварително ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Liona 11.06.2008 13:33:04 отговори + 0 0
по -добре да бяха Б.Т.Р. (; Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 13:06:23 отговори + 0 0
Лелеее, ама вие нямате спиране.Начетох се достатъчно на тъпи коментари, не ви ли омръзва да плюете по хората?Та вие нищо не знаете за него, но бързате с изказванията си.Понеже всички в тая държава са велики и големи философи заова сме на тива дередже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

шегаджия 11.06.2008 13:05:43 отговори + 0 0
Току-що по ТВ2 казаха, че победителят в "Music Idol" Тома ще подгрява с Азис. От бТВ се извиниха за грешката си. Двамата са подготвили и танцов пърформънс с участието на висши служители на СМЕ.

Водещи на концерта - Иван и ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Azis 11.06.2008 12:57:37 отговори + 0 0
Тома тряя като излезне да каже едно Благодаря на всички 13 годишни емота за смс-ите и да са скрие бързо отзад Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.06.2008 12:51:12 отговори + 0 0
Много съм съгласен с Ицо. Metallica по това време са се скъсвали от усилия да правят тяхната яка музика отритвана отвсякъде (за разлика отсега но да не засягам!). Минали са труден път да си постигнат целта. А сега шоу организирано от най-мразените от металистите в БГ персони от БГ музука му постилат червен килим и ще му дават наготово някви д2 стил песни (между другото тоя в д2 мина по същия път и той беше уж металист). Шоуто не го изстреля само, изстреляха го гласувалите за него и метала, щото искаха метала да спечели. И той ги предаде. Още не е късно да тропне с крак, да почне да се държи по мъжки, и да се извини на гласувалите за него че гостува на азис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 11.06.2008 12:47:48 отговори + 0 0
да се надяваме да не го глеадме в Каварна тоз Тома xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ицо 11.06.2008 12:38:18 отговори + 0 0
Знаете ли какво са крайности? Metallica издават първите си три албума и се радват на верни фенове по целия свят без да пуснат дори един клип по MTV, а Тома става "music idol" на цяла една държава и всички му знаят името без да е направил АБСОЛЮТНО нищо - нито стойностно, нито боклук - само благодарение на заблудени тийнейджъри, които пускат SMS-i в кошницата на Андрей и Иван (така ли се казваха тия?) докато гледат рекламите по bTV ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fallen_Angel 11.06.2008 12:38:10 отговори + 0 0
Напълно съм съгласна с мнението на Cronos. Защо не избраха някоя от групите от Battle of the Bands за подгряваща?Нима те не са достойни и кадърни? Btw, миналият петък видях Whitesnake и Def Leppard на Sweden Rock Fest и двете групи бяха повече от фантастични. David Coverdale просто беше абсолютна класа и никак не ми се иска някой който носи Whitesnake/ Deep Purple тениски и заявява, че Coverdale е модел за подражаване, но не може да запее Crying in the Rain понеже изведнъж забравил lyrics да подгрява две от абсолютните класи в рок музиката... На Sweden Rock нямаше никакви подобни изпълнения и буквално Ace Frehley подгряваше Whitesnake, а Saxon support-на Def Leppard. За какво си говорим просто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 12:37:43 отговори + 0 0
Никаква завист,а само факти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 11.06.2008 12:33:08 отговори + 0 0
усещам завист българска... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 12:24:16 отговори + 0 0
От тоя Тома и чеп за зеле не става Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

she 11.06.2008 12:18:24 отговори + 0 0
Ти пък поне се обоснови!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Диму 11.06.2008 12:17:06 отговори + 0 0
НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

she 11.06.2008 12:12:26 отговори + 0 0
Грешката , която натякваш Cronos ,е от невнимание.Извинявам се за нея!
А и не си разбрал това ,което исках да кажа.Начина да успее беше да участва в шоуто.И не съм щастлива от факта , че ще слушам точно него преди истинските идоли.В българия наистина има групи , които заслужават да бъдат там , на неговото място , а и аз бих предпочела някоя от тях.
Тук ставаше въпрос , че момчето опита да се "изстреля" по някакъв начин и успя , чрез това щоу.Аз съм доволна ,че го спечели той.Това беше една малка победа за "нашата музика"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 11.06.2008 12:11:40 отговори + 0 0
Да може и да има авторска песен дотогава. Продуцирана от етиен леви изсвирена от акага и одобрена от дони, бтв и още една камара спецове на СЪВРЕМЕННАТА бг поп музика. А не е проблема ,че пее кавъра на кавър на азис, а че му гостува и го прегръща! а говореше едни други работи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 12:09:44 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-06-11 10:19:22Е добре, че няма да ходя, за да му гледам продажната мутра

Подкрепям напълно другото е чесасене на клавиатура

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 12:03:24 отговори + 0 0
може пък дотогава да има авторска песен, кой знае? нали договорът му е за цял албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 11.06.2008 12:02:17 отговори + 0 0
Cronos, ми може и "мишокът" да е кадърен... ама конете с капаци не виждат оттатък скандалния "кавър на Азис"... Дайте шанс на човека да се изяви, а ако е чак толкоз зле, просто ще отшуми и залезе по бързата процедура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 11.06.2008 11:58:36 отговори + 0 0
"Може да не се радвам от факта , че точно него избраха,като подгряващ за един наистина голям концерт,но това беше начина на Тома да узпее. "
А защо да не УЗПЕЕ някоя наистина здрава група която си праска авторска музика а не чалга кавъри?? Защото бтв ще насажда продажния мишок да узпява за сметка на кадърни хора, ето това дразни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


she 11.06.2008 11:57:28 отговори + 0 0
re: Анонимен "пфф...аз като се замисля колко пъти съм виждал разни трю метали да хвърлят гюбеци след като се напият...и после за продажници ще си говорим "
Точно за това говоря ама иначе са много трю!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 11.06.2008 11:45:08 отговори + 0 0
Може Coverdale да го викне за Crying In The Rain. Тогава Тома ще впечатли тези на концерта щото чичо ви Дейвид ще е мъртвопиян. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blago Piqniq 11.06.2008 11:40:55 отговори + 0 0
За турнето на пайнер няма ли да подгрява ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 11:40:26 отговори + 0 0
пфф...аз като се замисля колко пъти съм виждал разни трю метали да хвърлят гюбеци след като се напият...и после за продажници ще си говорим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

she 11.06.2008 11:21:10 отговори + 0 0
Може да не се радвам от факта , че точно него избраха,като подгряващ за един наистина голям концерт,но това беше начина на Тома да узпее.Аз не го виня за чалготиите.Беше част от шоуто.Вие всички тук сигурно сте много "трю" и не ви се е налагало по един или друг начин да се "сблъскате" с чалгата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Милен 11.06.2008 11:17:08 отговори + 0 0
"Е добре, че няма да ходя, за да му гледам продажната мутра" най-тъпото мнение до момента :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 11:14:30 отговори + 0 0
Да ходи да подгрява Шабан Шаулич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 10:54:50 отговори + 0 0
не гледайте шоуто на азис, а ходете по концерти и слушайте хубава музика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 10:52:34 отговори + 0 0
Хехе, ако пее кавъра на гъзис, мисля, че най-вероятно ще бъде линчуван на някой от подпорните стълбове на сцената със собствените му черва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 11.06.2008 10:37:14 отговори + 0 0
Само да не пее кавъра на гъзис, че ще повърна! Тези групи от погряване нямат нужда - да излизат една след друга и тва е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


florimel 11.06.2008 10:34:35 отговори + 0 0
Аз пък съм много доволна Още повече нямам търпение за концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HammerGirl 11.06.2008 10:34:23 отговори + 0 0
Лелеей "метъла" на цяла България, каква чест само...до преди няколко дни пее с Азис, а утре - стадион Академик...българска родна картинка...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 10:24:27 отговори + 0 0
Ето, че се почнаха...
Аз предлагам всички тру да се оплачат от Тома на Мановър, пък те ще му видят сметката със sword of steel.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2008 10:19:22 отговори + 0 0
Е добре, че няма да ходя, за да му гледам продажната мутра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 11.06.2008 10:09:39 отговори + 0 0
Айде почвайте се :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".