ALICE IN CHAINS приключиха миксирането на новия си албум

14 апр 2009, 10:09 ч. 118 / 1 4
пред./следв.
Реформираният състав на ALICE IN CHAINS е приключил смесването на материала за предстоящия си, първи от 14 години насам нов студиен албум. Няколко души, които са имали шанса да добият представа за песните, в т. ч. и басистът на VELVET REVOLVER Duff McKagan, описват творбата като повече от добра. В следващите месеци ще се работи по оформлението на диска, заснемането на видеоклипове, осъществяването на промо интервюта и планирането на тур-дати.

още за:

Alice In Chains


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DirtyDream 14.04.2009 22:42:11 отговори + 0 0
Негативно мнение........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.04.2009 15:47:00 отговори + 0 0
"GRUNGE IS DEAD - 2009-04-14 11:28:47
Лейн сигурно ще се преобърне в гроба, ако разбере тия продажници кви ги вършат без него."

Правят хубава музика и не се друсат до смърт като него навремето (лека му пръст) - какво му е продажното и къде са ти виновни?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 14.04.2009 15:01:49 отговори + 0 0
няма проблем, нека си правят каквато музика искат, само да оставят името Alice In Chains на мира. ако са достатъчно добри, ще пробият и без него. както и обратното. но поне ще го сторят с чест, за разлика от сега. поздрав за грънчарите с Queen Of The Rodeo Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GRUNGE IS DEAD 14.04.2009 11:28:47 отговори + 0 0
Лейн сигурно ще се преобърне в гроба, ако разбере тия продажници кви ги вършат без него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".