ALIEN INDUSTRY се присъединяват официално към MINISTRY в София

30 май 2008, 11:25 ч. 2359 / 12 5
пред./следв.
Това, за което ви съобщихме преди време, вече е официално - ALIEN INDUSTRY ще подгряват концерта на MINISTRY на 12 юли. Информацията потвърдиха организаторите на включеното в "Arena Muzika 2008" събитие - "Tangra Mega Rock". Точно 10 месеца след смъртта на Михаил "Църо" Яланджиев на 12 септември 2007 г., култовата българска индъстриъл метъл банда ще излезе отново на сцена. ALIEN INDUSTRY ще изпълнят седем от парчетата си в състав: Здравко "ZZ" Минев (китара и програминг), Димитър "Фънки" Ковачев (бас), Тери (вокали) и Елмо (програминг; познат и като вокалист на JUST), а мястото на Църо зад барабаните ще бъде поверено на един от най-талантливите му ученици - Даниел Горанов от DEATH SQUAD. По време на концерта, Църо ще бъде почетен по специален начин от ALIEN INDUSTRY и организаторите на събитието - "Tangra Mega Rock" и "Sofia Music Enterprises". Подробностите за тов ще бъдат огласени в скоро време.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal Oder Was? 10.06.2008 16:08:51 отговори + 0 0
Утре, 11 юли, точно в 12:00 ч. на обяд студиото на Тангра Мега Рок ще бъде окупирано от Alien Industry - единствената група, удостоена с честта да свири на една сцена с индъстриъл метъл титаните Ministry по време на първия им и последен концерт в България!

Настройте се на онлайн-честотите ни, за да узнаете лично от Здравко, Фънки, Тери и компания последните новости около актуалния състав на Alien Industry, работата по новия им студиен албум, подготовката за срещата с Ал Юргенсен и др...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 30.05.2008 19:58:55 отговори + 0 0
мен пък тва ****** Криндо ме дразни още откакто беше продавашч в ОЧЗ.радвам се че отсъства Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 30.05.2008 13:28:21 отговори + 0 0
Както казах на един приятел вчера ALIEN INDUSTRY са най-подходящата подгряваща банда за този концерт...

Но къде по дяволите е Криндо наистина!!! Искаме Криндо!!!
Да не говорим че тва за Елмо тотално ме шокира, няах си и на идея че ше е с батковците на една сцена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 30.05.2008 12:30:48 отговори + 0 0
Какво стана с Криндо? на този младия му нямам доверие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

invertedquestionmark 30.05.2008 12:19:06 отговори + 0 0
Хайде, Данка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".