DEEP PURPLE ще свирят отново с Jon Lord през септември

30 май 2008, 10:00 ч. 169 / 3 3
пред./следв.
Бившият клавирист на DEEP PURPLE Jon Lord ще се присъедини отново към легендарната банда за концерт на 25 септември по време на "Sunflower Jam 2008" в Лондон. Събитието представлява уникална по рода си вечер с благотворителна цел, а в неговите рамки са свирили музиканти като Robert Plant, Margot Buchanan, Paul Weller, Roger Glover и Ian Paice.

още за:

Deep PurpleJon Lord


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай красьо 3.06.2008 18:17:52 отговори + 0 0
Блекмор го знаят всички какъв е темерут, та едва ли някога ще се върне в Пърпъл. Което не пречи обаче много хора вкл. и аз да го харесват като музикант и композитор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лора 30.05.2008 16:32:58 отговори + 0 0
В Интернет е публикуван сайта на "Sunflower Jam", отразяващ всичко случващо се на събитието през последните няколко години!
Тези които са свидетели на това, са истински щастливци! Уникални неща се случват на това шоу!
А новината е страхотна - иска ми се да не е само за случая, а LORD да се задържи за по-дълго в бандата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.05.2008 15:00:06 отговори + 0 0
Айде сега и Ричи !!!! И отивам до Лондон на концерт !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".