Alissa White-Gluz и Elize Ryd ще участват при заснемането на ново лайв DVD на KAMELOT

3 сеп 2018, 09:01 ч. 1583 / 8 4
пред./следв.

   Американските пауър/симфометъли KAMELOT ще изнесат специален концерт в Тилбург, Холандия на 14 септември, който ще бъде заснет и издаден на DVD.

   От лагера на групата съобщават, че са останали съвсем малко билети за шоуто и то е пред разпродаване. А след последната новина за него, най-вероятно билетите ще свършат съвсем бързо. KAMELOT анонсираха, че специални гости на концерта ще бъдат певиците Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY, екс-THE AGONIST) и Elize Ryd (AMARANTHE). Двете са си сътрудничели неведнъж с бандата - и в студиото, и на концерти.

   KAMELOT гостуваха отново у нас съвсем скоро - в рамките на първото издание на фестивала "Varna Mega Rock". В Морската столица на България те се изявиха с гост-вокалистка фронтдамата на ONCE HUMAN Lauren Hart, която участва и в актуалния албум на групата "The Shadow Theory".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 3.09.2018 12:02:50 отговори + 8 2
Обичам Kamelot, но ( знам, не трябва така ) истината е, че ми е много мъчно,че Roy Khan ги напусна. Epica ми е любимият ми техен албум, в труден момент от живота си ги прослушах и не ми е безразлично. Но нещата им след Khan все още не смея да пробвам. На вас как ви се струват ? Въпросът ми е към запознатите, а не към троловете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

thesandman 3.09.2018 13:44:54 + 10 1
В духа на албумите с Khan са - класически Kamelot. Само последния малко издиша, но не заради вокалите. Хвърляй се смело - Haven особено е страхотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 3.09.2018 14:43:32 + 11 0
В момента са изключително жизнена група. Последните им албуми са страхотни, а правят и доста силни изпълнения на живо. Слушай смело Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 4.09.2018 07:35:06 + 4 0
Прослушай ги и няма да сбъркаш. И на мен Рой ми е любимец, но Томи се вписа идеално в групата. Действително Haven е невероятен албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".