Ozzy Osbourne и JUDAS PRIEST със съвместно турне в Европа в началото на 2019 г.

3 сеп 2018, 14:29 ч. 3034 / 6 3
пред./следв.

   Легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne обяви датите за турне в Европа в началото на 2019 г., специални гости на което ще бъдат британските хеви метъл "законодатели" JUDAS PRIEST.

   Датите са от 30 януари до 3 март и обхващат държави като Обединеното кралство, Германия, Швейцария, Финландия, Италия и Испания. Предстои да разберем дали ще има още концерти на Стария континент и колко близо до България ще се приближи "Бащицата", за когото това е прощално голямо турне под надслов "No More Tours 2".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Комисара трашър 4.09.2018 23:52:13 отговори + 0 14
Тия ше,мрат по сцените на това турне ще бъде нещо уникално да видиш как умират рокстарс , на по 70 и кусур ..die die die my darling Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bgrocker 3.09.2018 17:37:18 отговори + 10 10
Да викнат и Manowar? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Juedas 3.09.2018 17:13:42 отговори + 4 37
Другите специални гости ще са Айрън Мейдън - те никога не са идвали в БГ, както Джудас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".