Alissa White-Gluz за изнасянето на концерти със счупено ребро: "Инатливо магаре съм..."

4 юни 2014, 14:01 ч. 707 / 4 7
пред./следв.

   Малко след посещението в България вокалистката на ARCH ENEMY Alissa White-Gluz е претърпяла сериозно падане на сцената, което е причинило натъртвания и едно счупено ребро. Въпреки това, бандата не отмени нито един концерт, а канадската фронтдама продължава с изявите си с новата си група, въпреки болката. Певицата разпространи следното изявление по повода:

Благодаря за обичта и добрите пожелания на всички, които ми писаха! Това наистина помага, сериозно!
Като човек, който избягва хапчета на всяка цена, необходим ми е специален подход към физическата болка и аз намирам начини да се справям с болката на сцената и се старая да държа тялото си в хоризонтално положение, когато не съм на сцената.

Всеки, присъствал на шоуто и видял падането ми на сцената, може да предположи, че ще се получи някаква травма. Но аз съм инатливо магаре и изчаках да минат няколко концерта преди да отида на рентген, ултразвук и кръвни тестове. Главата, ръцете и краката ми са само натъртени, няма увредени вътрешни органи или кръвоизливи. За съжаление, едно от ребрата ми е счупено на няколко места, а няколко други са сериозно натъртени. Добрата новина е, че парчетата от реброто са добре наместени и ще зарастнат правилно.

Докторът ми забрани да участвам на концерти... Но отмяната им би донесла много повече болка.

Днес се чувствам малко по-добре... Мога да дишам с по-малко болки и почти мога да ставам и сядам без болка.

Нямам търпение да свърши тази гадост, за да мога да се упражнявам отново.

Концертите бяха просто страхотни, благодаря ви!

Гледам напред и очаквам да унищожим още сцени с вас (надявайки се да се предпазя от унищожение на самата мен занапред).

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


асд 5.06.2014 15:18:37 отговори + 2 0
Мисля, че и най-големите скептици вече приемат Алиса като достойна наследничка на Анджела! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 5.06.2014 14:47:20 отговори + 2 0
аз бре - 2014-06-04 22:47:19
Браво на момичето! Повечето метълки не са лигави и са печени мацки.

Да, защото са Metal Heart!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 4.06.2014 22:47:19 отговори + 2 0
Браво на момичето! Повечето метълки не са лигави и са печени мацки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Best Ripper 4.06.2014 16:07:54 отговори + 1 0
Наистина е голяма глупост да се изнасят концерти на микроскопични сцени. Отдавна трябва да се въведе минимална площ на сцената в зависимост от броя музиканти и инструментите, на които свирят. И аз като я гледах на концерта как се провира между останалите и си виках: Леле, ако сега някой вземе, че се завърти с китарата по-рязко, така може да й разбие главата с грифа, без изобщо да иска! Дано се оправи по-бързо, че да ни радва занапред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blake 4.06.2014 16:01:10 отговори + 2 0
Е тва е! Мъжко момиче... браво! \m/, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Дран 4.06.2014 14:13:22 отговори + 1 0
Гледах я как подскача между барабаните и сцената и си виках - на тия метър и половина осеяни с кутии и кабели КААААК може да се пребие... Горката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 4.06.2014 14:10:57 отговори + 2 0
Браво Алиске, браво Глъзке, браво Канада!
Сурова страна - яки хора. Хем красиви, хем не разглезени и лигави. Само така!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".