Промяна на датата за концерта на SMALLMAN в Пловдив

4 юни 2014, 14:54 ч. 601 / 5 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 31 май SMALLMAN представиха третия си албум “Envision” и изцяло обновеното си визуално шоу с концерт в клуб Терминал 1 пред напълно разпродаден клуб, пълен с фенове, гости, приятели и журналисти. След възторжени отзиви за лайва в медиите и отлични оценки на албума, отново с подкрепата на Tuborg, SMALLMAN ще свирят в красивия двор на Драматичния театър в Пловдив на 13 юни (петък).

След като първоначално събитието беше обявено за тази събота, 7 юни, се наложи да бъде преместено с една седмица, за следващия петък. Началото на концерта ще бъде в 21:00, като билети ще се продават единствено на входа, на цена от 8 лева.

Новият албум на SMALLMAN вече се продава в София в The Wrong Bar (ул. Шейново 18, бившият арменски ресторант), в The Egg Bar (ул. Лом 1А, зад Уникредит Булбанк на метростанция Сердика), като до края на седмицата ще бъде наличен в Дюкян Меломан. Има го и в Пловдив, в Мюзик Център (ул.Отец Паисий 5). Разбира се, може да се поръча онлайн и от самата група на този адрес. Можете да чуете “Envision” и в bandcamp.

 

smallman

още за:

Smallman


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


distortion 5.06.2014 11:29:59 отговори + 0 0
$$$, още ли не можеш да си намериш място от злоба? кажи коя ти е групата, да я чуем и да мирясаш. : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haters gonna hate 4.06.2014 20:50:47 отговори + 0 0
никът ми го казва достатъчно ясно, като не ви кефи няма да отидете, бе, глави, и без т'ва не е за вас очевидно, ама дай да сме токсични в интернет и да си мерим интернет пенисите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 4.06.2014 17:43:59 отговори + 0 0
Това е щото от сигурен източник са разбрали, че Туул пускат неграмотни съобщения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

$$$ 4.06.2014 17:42:08 отговори + 0 0
И отново неграмотни ПР съобщения... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пиче окосмен 4.06.2014 17:25:30 отговори + 0 0
Гейнърд - 2014-06-04 15:12:59
Кавъри на Tool не ми се слушат..

Подкрепям. Как пък не се появи някоя БГ банда, за която да кажеш "Браво, не се опитват да звучат като .... (тук се попълва по желание)"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гейнърд 4.06.2014 15:12:59 отговори + 0 0
Кавъри на Tool не ми се слушат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".