ALLEY SIN промотират първото си видео на 15 май

9 май 2011, 19:14 ч. 194 / 2 4
пред./следв.
ALLEY SIN ще представят първото си видео "Shut Up Bitch" на 15 май oт 19 ч. в клуб "The Box", София. 50 души от присъстващите ще получат подарък от бандата - диска, включващ сингъла и видеото към него! "Shut Up Bitch" е пилотният сингъл от предстоящия албум на бандата! Записът, миксът и мастерирането са поверени на Десо Велчев, работил с редица български групи. Видеото е продуцирано от "Brodnik Productions": режисьор - Борис Николов (познат и като вокалист на групите MELEKH и SWAFI), оператор - Димитър Скобелев, асистент - Росен Савков и монтажист - Йосиф Кокончев. Видеото е заснето в сградата на RockSchool.bg. В него участие взима Таня Генчева (ролята и за сега е забулена в тайна). Специалните гости на това събитие ще са SOUNDBLEED. Четиримата от Асенвград - Георги Паунов - вока, Георги Ковачев - китара, Георги Аргиров - бас и Димитър Пенчев - барабани, са добре познати на публиката в Пловдив и региона и вече имат солидна фен база. Сред влиянията им са банди като SIXX AM, DAUGHTRY, BUCKCHERRY, PAPA ROACH, GODSMACK, AVENGED SEVENFOLD и MY DARCKEST DAYS. През миналата година издадоха и първия си албум озаглавен "When It All Began", който представиха в различни клубове в страната и съседна Македония.

още за:

Alley Sin


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.05.2011 18:53:25 отговори + 0 0
Тази банда все повече ми се издига в очите! Жалко, че за сега освеб тях и D.N.C. други рокендрол банди няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2011 10:33:57 отговори + 0 0
Тая банда е доста симпатична - с интерес ще видя видеото им. Хубаво е, че БГ бандите се активизират - ОДД Крю направиха хубав клип, а се задава и концерт на Проуджект Аркадия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 10.05.2011 01:51:04 отговори + 0 0
Не само Благо, ами и Ванката
Половината бивш Past Redemption
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2011 20:49:39 отговори + 0 0
Благо и тука ли напъпли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".