AMARANTHE правят кавър на "82nd All the Way" на SABATON, вижте видео

3 яну 2020, 15:23 ч. 824 / 6 3
пред./следв.

   По-късно този месец започва мащабното европейско турне на SABATON и APOCALYPTICA, на което участват и шведите AMARANTHE. По този повод Elize Ryd и компания са записали кавър на сънародниците си.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате официалния видеоклип към версията на AMARANTHE на песента на SABATON "82nd All the Way".

    През миналата година AMARANTHE осъществиха първото си гостуване у нас. Изпълнението им бе в рамките на последния ден от фестивала "Hills of Rock 2019", който се проведе между 28 и 30 юни в гр. Пловдив.

 

още за:

Amaranthe


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Low 5.01.2020 19:22:26 отговори + 3 4
По-ужасно от Дискотон може само да са циркаджии правещи кавър на Дискотон... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 5.01.2020 13:01:53 отговори + 4 5
Още едни търсещи слава на гърба на Сабатон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

С'балтон 5.01.2020 23:15:51 + 3 1
Че то по-убаво от оригинала бре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".