AMARANTHE се разделят с вокалиста Henrik Englund Wilhelmson

9 юни 2022, 06:33 ч. 507 / 6 2
пред./следв.

   Шведските поп-метъли AMARANTHE съобщават, че се разделят с дългогодишния си вокалист Henrik "GG6" Englund Wilhelmson.

   Певецът споделя, че той е взел решението да напусне. По време на липсата на концерти заради пандемията от коронавируса, Henrik е осъзнал, че му харесва да бъде у дома при семейството си. Той иска да се занимава с нещо "по-важно", което да не го отдалечава толкова често от децата му.

   Напоследък участието му в AMARANTHE е станало много повече като рутинна работа, а не е било забавление, както го е усещал преди време. Все пак Wilhelmson обещава, че в бъдеще ще продължи да прави музика и предстои да зарадва феновете си със "страхотен GG6 материал".

 

Henrik GG6 Englund Wilhelmson



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хизбула 9.06.2022 10:48:33 отговори + 5 0
Без неговите вокали и четирима от министрите на итн светът няма да е същия. Защо, Херни? На кого ни остави? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 9.06.2022 07:16:41 отговори + 3 2
Така да се надявах момчето от Династи да напуска,а то било GG6. Много лоша новина.
Трудно ще намерят харш вокал, който прави толкова бърз речитатив като него. Явно ковида наистина причини големи щети на две от любимите ми групи. Първо Марко от Nightwish, а сега и GG6
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".